Νέα δήλωση για τις καταγγελίες του εφοπλιστή της SAOS Ferries σχετικά με χρηματισμό στενό του συνεργάτη έκανε το Σάββατο ο πρώην υπουργός Αιγαίου Αριστοτέλης Παυλίδης, επαναλαμβάνοντας ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την ΚΟ της ΝΔ.

27

Νέα δήλωση για τις καταγγελίες του εφοπλιστή της SAOS Ferries σχετικά με χρηματισμό στενό του συνεργάτη έκανε το Σάββατο ο πρώην υπουργός Αιγαίου Αριστοτέλης Παυλίδης, επαναλαμβάνοντας ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι ιδρυτικό μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Ο Δωδεκανησιακός λαός με τιμά με την ψήφό του από το 1977 και ουδεμία σκέψη παραιτήσεώς μου από την ΚΟ του κόμματος στο οποίο ανήκω, υπάρχει. Καθόσον αφορά δε, στα δημοσιεύματα για την υπόθεση Μανούση, δηλώνω ότι:»

»1) Μετά την προσφυγή μου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον αποκλειστικό λόγο έχει η Δικαιοσύνη.»

»2) Όσον αφορά στην οικονομική μου κατάσταση, αυτή είναι πασίγνωστη στους συμπατριώτες μου, αλλά και σε όσους παρακολουθούν τις δηλώσεις μου περί του Πόθεν έσχες. Η τελευταία μάλιστα δημοσιοποιήθηκε προ ημερών.»

»3) Όσοι έχουν απορία περί των τραπεζικών μου λογαριασμών, τους πληροφορώ ότι αυτοί περιλαμβάνονται στην προαναφερθείσα δήλωση και είναι στη διάθεση του κάθε θεσμικά ενδιαφερομένου και χωρίς εισαγγελική παραγγελία.»

Η υπόθεση με τις καταγγελίες του πλοιοκτήτη της SAOS Ferries έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς φέρεται να υποστηρίζει ότι διαθέτει οπτικοακουστικό υλικό με το οποίο αποδεικνύεται ο χρηματισμός.

Επιπλέον, δεν είναι λίγα τα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης που πιέζουν για ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Δωδεκανήσου, επικαλούμενοι της περιπτώσεις των Π.Μαντούβαλου και Κ.Κουκοδήμου.

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί είναι η δήλωση του Γιάννη Μανώλη στα Νέα, ο οποίος καλεί ανοικτά τον πρώην υπουργό να αποχωρήσει από τη ΝΔ ώσπου να κριθεί δικαστικά η υπόθεση και να αποδειχθεί ότι ο ίδιος δεν είχε καμία εμπλοκή. 

 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr