«Πιάνουν» δουλειά οι παίκτες του ΟΦΗ με διπλές προπονήσεις
Ξεκινά την Παρασκευή (4/7) η προετοιμασία του ΟΦΗ για την νέα περίοδο. Η «πρώτη» των κρητικών είναι προγραμματισμένη για τις 08:30, ενώ στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν καθ όλη τη διάρκεια της επόμενης βδομάδας, με ξεκίνημα την Κυριακή (6/7) έως και τις 11/7.
89
Ξεκινά την Παρασκευή (4/7) η προετοιμασία του ΟΦΗ για την νέα περίοδο. Η «πρώτη» των κρητικών είναι προγραμματισμένη για τις 08:30, ενώ στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αμέσως μετά τον αγιασμό, θα ακολουθήσει και δεύτερη προπόνηση (18:30). Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν καθ όλη τη διάρκεια της επόμενης βδομάδας, με ξεκίνημα την Κυριακή (6/7) έως και τις 11/7.
Στις 12/7 και 13/7 οι παίκτες του ΟΦΗ θα πραγματοποιήσουν μόνο πρωινές προπονήσεις, ενώ στις 14, μία μέρα πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Ντίσελντορφ όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
- Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην Παρτιζάν
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442