Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Δύο γαλλικές και μία γερμανική εταιρεία διεκδικούν την AΤΕ Ασφαλιστική

Δύο γαλλικές και μία γερμανική εταιρεία διεκδικούν την AΤΕ Ασφαλιστική

Τρεις ξένες εταιρείες έχουν, με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα, υποβάλει προσφορές για την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και άλλες επιχειρήσεις. Η υποβολή αιτήσεων έχει πάρει παράταση μέχρι την Τετάρτη.

30

Τρεις ξένες εταιρείες έχουν, με βάση τα μέχρι σήμερα δεδομένα, υποβάλει προσφορές για την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρον για την απόκτησή της έχουν εκδηλώσει άλλες τρεις ασφαλιστικές επιχειρήσεις.

Όπως γράφουν Τα Νέα της Τρίτης, οι τρεις εταιρείες που φέρονται να έχουν ήδη καταθέσει μη δεσμευτικές προσφορές για να διεκδικήσουν τη θυγατρική της ΑΤΕ είναι οι γαλλικές εταιρείες Μacif και Groupama, καθώς και η γερμανική Εrgo.

Έτοιμες ωστόσο να υποβάλουν προσφορές εμφανίζονται επίσης η ισπανική Μapfre, η Εureko (Ιnteramerikan), καθώς και η Commercial Value του ομίλου της Αspis.

Η υποβολή των προσφορών που έληγε χθες, αλλά πήρε παράταση μέχρι και αύριο, Τετάρτη, αφορούν στην διεκδίκηση του 51% της ΑΤΕ Ασφαλιστική, αλλά και του δικαιώματος bankassurance μέσω του δικτύου της ΑΤΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο