Προβάδισμα για την πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι-οφ, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, απέκτησε ο Παναθηναϊκός, που νίκησε 3-0 τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο. Έτσι, οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο τη βαριά ήττα της «Ένωσης» με 4-0 από τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και απέκτησε προβάδισμα τριών βαθμών.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!