Η Μαρσέιγ προσπέρασε τη Νανσί στην κούρσα για το Champions League
Σε τροχιά Champions League διατηρήθηκε η Μαρσέιγ, η οποία έφυγε νικήτρια από το Μονακό με 3-2 επί των Μονεγάσκων. Την ακολουθεί με ένα βαθμό διαφορά η Νανσί, η οποία απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία από τη Βαλανσιέν με σκορ 1-1.
Σε τροχιά Champions League διατηρήθηκε η Μαρσέιγ, η οποία έφυγε νικήτρια από το Μονακό με 3-2 επί των Μονεγάσκων. Την ακολουθεί με ένα βαθμό διαφορά η Νανσί, η οποία απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία από τη Βαλανσιέν με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 9 με τον Μπερενγκέρ, αλλά στο 49 ο Αουντέλ ισοφάρισε.
Η Καέν έκανε την έκπληξη, καθώς υποχρέωσε την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο Λιόν σε ισοπαλία 2-2 στο «Ζερλάν».
Η Σεντ Ετιέν, με τον Στάθη Ταυλαρίδη (παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο 71) να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, επικράτησε εκτός έδρας της ουραγού Μετζ με 1-0.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Επιστροφή στις νίκες ο Άρης μετά από οκτώ αγωνιστικές, επικράτησε του Βόλου με 3-2 με ανατροπή στην ανατροπή και μπήκε δυναμικά στη μάχη της 5ης θέσης Στο -3 πλέον, από τον Λεβαδειακό οι κίτρινοι.