Βήμα παραμονής από τον Εργοτέλη, Αστέρας και Λάρισα προς τα πλέι-οφ
Ο Εργοτέλης ήταν αυτός που χαμογέλασε πλατιά μετά την ολοκλήρωση της 27ης αγωνιστικής, καθώς επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 στο «Παγκρήτιο» και πήρε προβάδισμα έναντι των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή. Αυτές είναι η ομάδα της Λιβαδειάς αλλά και η Βέροια, που ηττήθηκε με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, μαζί με την Καλαμαριά, που έχασε στο «Αλκαζάρ» με 2-1 από τη Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου, ενώ ο Αρης νίκησε με 2-0 τη Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Ηρακλής πήρε σπουδαία νίκη στο 90 με 1-0 επί του ΟΦΗ.
2-1 στο «Παγκρήτιο» και πήρε προβάδισμα έναντι των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή. Αυτές είναι η ομάδα της Λιβαδειάς αλλά και η Βέροια, που ηττήθηκε με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, μαζί με την Καλαμαριά, που έχασε στο «Αλκαζάρ» με 2-1 από τη Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου, ενώ ο Αρης νίκησε με 2-0 τη Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Ηρακλής πήρε σπουδαία νίκη στο 90 με 1-0 επί του ΟΦΗ.&source=in.gr">
Ο Εργοτέλης ήταν αυτός που χαμογέλασε πλατιά μετά την ολοκλήρωση της 27ης αγωνιστικής, καθώς επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-1 στο «Παγκρήτιο» και πήρε προβάδισμα έναντι των ομάδων που παλεύουν για την παραμονή. Αυτές είναι η ομάδα της Λιβαδειάς αλλά και η Βέροια, που ηττήθηκε με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, μαζί με την Καλαμαριά, που έχασε στο «Αλκαζάρ» με 2-1 από τη Λάρισα.
Με εύστοχο πέναλτι του Γεωργιάδη ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου, ενώ ο Αρης νίκησε με 2-0 τη Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Ηρακλής πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στο 90 με γκολ του Γκαρσία επί του ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.