Τετάρτη 15 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Το μήνυμα του Λεμονή και η ανησυχία για Ντάρκο

Το μήνυμα του Λεμονή και η ανησυχία για Ντάρκο

Ο Τάκης Λεμονής ήταν ξεκάθαρος στην ομιλία του την Παρασκευή, προς τους παίκτες του Ολυμπιακού. «Για να έχουμε την ευκαιρία να ξαναπαίξουμε με ομάδες όπως η Ρεάλ και η Τσέλσι, θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί και αποφασιστικοί» τόνισε πριν από το κυριακάτικο ματς στη Βέροια. Ανησυχία για τον ενοχλήσεις του Κοβάσεβιτς στη γάμπα...

26

Ο Τάκης Λεμονής ήταν ξεκάθαρος στην ομιλία του την Παρασκευή, προς τους παίκτες του Ολυμπιακού. «Για να έχουμε την ευκαιρία να ξαναπαίξουμε με ομάδες όπως η Ρεάλ και η Τσέλσι, θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί και αποφασιστικοί» τόνισε πριν από το κυριακάτικο ματς στη Βέροια.

Συγκεκριμένα πριν από την προπόνηση, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τους είπε:

«Σίγουρα όλη αυτή την πορεία στα Ευρωπαϊκά ματς πρέπει να τη δούμε συνολικά. Κάναμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια και η συγκομιδή σε αυτά τα οκτώ ματς που δώσαμε, είναι θετική. Κάνατε μια από τις καλύτερες παρουσίες στην ιστορία του Ολυμπιακού σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια και σας αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά πλέον τελείωσε αυτή η διοργάνωση για εμάς.

Για να έχουμε την ευκαιρία να ξαναπαίξουμε με ομάδες όπως η Ρεάλ και η Τσέλσι, θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί και αποφασιστικοί στα επόμενα ματς του Πρωταθλήματος, Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν αρκεί μόνο η τεχνική σε παιχνίδια, όπως αυτό με τη Βέροια, αλλά η δύναμη και το πάθος είναι οι πιο καθοριστικοί παράγοντες.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι γνωρίζετε ότι έχουμε μια δύσκολη πορεία και ότι για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε πρέπει να είμαστε εκατό τις εκατό έτοιμοι.»

Εν τω μεταξύ ανησυχία έχουν προκαλέσει οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη γάμπα, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα επανεξεταστεί το Σάββατο για να διαπυστωθεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή στη Βέροια.

Τέλος ο Γκαλέτι ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Ρ. Μπράβο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί με προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο. Ο Λούα Λούα συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 15 Απριλίου 2026
Cookies