Και τυπικά τέλος ο Φερέρ από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ
Τελικά βρέθηκε η «χρυσή» τομή στο ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει για την αποχώρησή του από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Λορένσο Σέρα Φερέρ και έτσι ανακοινώθηκε και επίσημα το διαζύγιο των δύο πλευρών. Με ανακοινωσή της η «Ένωση» εύχεται μάλιστα και καλή συνέχεια στην καριέρα του Ισπανού.
Τελικά βρέθηκε η «χρυσή» τομή στο ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει για την αποχώρησή του από τον πάγκο τηςΑΕΚ ο Λορένσο Σέρα Φερέρ και έτσι ανακοινώθηκε και επίσημα το διαζύγιο των δύο πλευρών.Με ανακοινωσή της η «Ένωση» εύχεται μάλιστα και καλή συνέχεια στην καριέρα του Ισπανού
Σύμφωνα με πληροφορίες το ύψος της αποζημείωσης είναι κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ. Αρχικά ο 54χρονος προπονητής αξίωνε όλα τα χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιο που τον «έδενε» ως το 2011.
Η λιτή ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου συνεργασίας με τον κ. Λορένσο Σέρα Φερέρ. Η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Η Μπολόνια προηγήθηκε 2-0, η Νάπολι ισοφάρισε σε 2-2, αλλά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν ξανά στο 90+1’ με τον Ρόβε και έφυγαν με το διπλό από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».