Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορέσει ο Εντίνιο, καθώς η ομάδα της Αθήνας ήρθε σε συμφωνία με την Βιτόρια Σετούμπαλ για την απόκτηση του. Ο 26χρονος Πορτογάλος επιθετικός δήλωσε ενήμερος για την μετακίνηση του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Όλα έχουν τελειώσει».
Τη φανέλα της ΑΕΚ θα φορέσει ο Εντίνιο, καθώς η ομάδα της Αθήνας ήρθε σε συμφωνία με την Βιτόρια Σετούμπαλ για την απόκτηση του. Ο 26χρονος Πορτογάλος επιθετικός δήλωσε ενήμερος για την μετακίνηση του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Όλα έχουν τελειώσει».
Οι μάνατζέρ μου με ενημέρωσαν ήδη πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Βιτόρια και της ΑΕΚ και απομένουν λεπτομέρειες για να πάω στην Αθήνα», δήλωσε σχετικά ο Αρνάλντο Έντι Λόπες ντα Σίλβα Εντίνιο, όπως είναι το πλήρες όνομά του.
Ο Εντίνιο είναι τρίτος σκόρερ στην Πορτογαλία φέτος με έξι γκολ, πίσω από τον Λισάντρο Λόπες της Πόρτο (13) και τον Λιντς της Μπράγκα (8).
Επιβεβαίωση από Φερέρ
Αρκετά αποκαλυπτικός ήταν ο Λορένθο Σέρα Φερέρ, στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με το Λεβαδειακό. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ επιβεβαίωσε την επικείμενη απόκτηση του Εντίνιο από τη Σετούμπαλ, ενώ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον που υπάρχει για το νεαρό άσο του Ηρακλή, Γιάννη Παπαδόπουλο, αλλά και τον Σάνι της Βαλένθια.
«Δεν μπορώ να διαψεύδω την είδηση, διότι όντως υπάρχουν επαφές. Θα πρέπει να περιμένουμε όμως μέχρι να υπάρχει κάτι επίσημο», τόνισε ο έμπειρος προπονητής για τον 26χρονο Πορτογάλο επιθετικό της Σετούμπαλ, Εντίνιο, ενώ για τον 20χρονο άσο της Βαλένθια, Σάνι, επεσήμανε:
«Με την ομάδα τα έχουμε βρει. Δεν θα περιμένουμε όμως πολύ και θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε», ενώ για το νεαρό άσο του Γηραιού, Γιάννη Παπαδόπουλο, είπε: «Διαθέτει πολύ καλά χαρακτηριστικά και ενδιαφερθήκαμε, αλλά έχουμε παίκτη με τα ίδια χαρακτηριστικά, τον Τόζερ, και προετοιμάζουμε έναν ακόμη, τον Ταχτσίδη. Δεν πρέπει να παίρνουμε παίκτες που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά». Ο Φερέρ, πάντως, τόνισε πως «θα ενισχυθούμε στην τρέχουσα περίοδο», αν και, όπως πρόσθεσε «… το καλοκαίρι υπάρχουν περισσότερες επιλογές».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ξεκαθάρισε πως ο Ριβάλντο θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στο Λεβαδειακό, ενώ θόλωσε τα νερά όσον αφορά το Μπλάνκο. Για την αναμέτρηση με τη βοιωτική ομάδα είπε: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Ακόμη όμως και αν δεν συμβεί αυτό, θα πρέπει να βγάλουμε όλη μας την ένταση στο γήπεδο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίστηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση. Ο Τραϊανός Δέλλας ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Παντελής Καπετάνος έκανε ελαφρύ τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκληρώνουν αύριο το πρωί την προετοιμασία τους κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή, στην οποία δεν θα βρίσκονται σίγουρα οι τιμωρημένοι Ζήκος, Καφές και ο τραυματίας Δέλλας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών νίκησε 15-13 την Ισπανία στα πέναλτι για τα προκριματικά του World Cup και περιμένει να μάθει την τελική της θέση ενόψει της τελικής φάσης.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ απάντησε στις ερωτήσεις του κοινού στο X και αναφέρθηκε σε πιθανή διασταύρωση Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στα playoffs, για τους Μπαρτώκα - Αταμάν, τις ομάδες του Final 4 και τον... MVP Σάσα Βεζένκοφ.