Η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση καταδίκασε τα συνθήματα κατά Γ. Βαρδινογιάννη
Με το συγκεκριμένο τίτλο η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση με επικεφαλής τον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο εξέδωσε την Παρασκευή νέα ανακοίνωση, μετά εκείνη της Πέμπτης, στην οποία καταδίκασε τα συνθήματα που ακούστηκανκατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον αγώνα μπάσκετ με τη Ροάν, τονίζοντας παράλληλα ότι «η καθολική αποδοχή της Κίνησης έχει ήδη οριοθετήσει τη νέα πορεία του συλλόγου».
μετά εκείνη της Πέμπτης, στην οποία καταδίκασε τα συνθήματα που ακούστηκανκατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον αγώνα μπάσκετ με τη Ροάν, τονίζοντας παράλληλα ότι «η καθολική αποδοχή της Κίνησης έχει ήδη οριοθετήσει τη νέα πορεία του συλλόγου».&source=in.gr">
Με το συγκεκριμένο τίτλο η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση με επικεφαλής τον επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλο εξέδωσε την Παρασκευή νέα ανακοίνωση, μετά εκείνη της Πέμπτης, στην οποία καταδίκασε τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον αγώνα μπάσκετ με τη Ροάν, τονίζοντας παράλληλα ότι «η καθολική αποδοχή της Κίνησης έχει ήδη οριοθετήσει τη νέα πορεία του συλλόγου».
Μάλιστα, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου (13:30) η Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας..
Η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης:
«Η καθολική αποδοχή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ από τους φιλάθλους και τους παλαίμαχους αθλητές του Παναθηναϊκού έχει ήδη οριοθετήσει τη νέα πορεία του Συλλόγου μας.
» Το όραμα ενός Παναθηναϊκού πολυμετοχικού, ενιαίου και αδιαίρετου, ενός Παναθηναϊκού πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα είναι απαίτηση 2.000.000 φιλάθλων και τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.
» Εν όψει των θετικών για τον Παναθηναϊκό μας εξελίξεων είμαστε υποχρεωμένοι να μεταφέρουμε προς τους φιλάθλους τα εξής μηνύματα:
» 1. Πρέπει όλοι να έχουμε αισθήματα σεβασμού και ευγνωμοσύνης προς την οικογένεια Βαρδινογιάννη που με μεγάλο οικονομικό και προσωπικό κόστος επί 3 δεκαετίες στηρίζει τον Παναθηναϊκό και μας έχει δώσει και πολλές μεγάλες χαρές.
» 2. Οι οποιεσδήποτε ύβρεις σαν αυτές που ακούστηκαν χθες στο ΟΑΚΑ είναι άδικες, ανεπίτρεπτες και αντίθετες με τις αρχές και την ιστορία του Συλλόγου μας.
» 3. Η ομάδα του ποδοσφαίρου διεκδικεί το Πρωτάθλημα Ελλάδος και χρειάζεται γεμάτες κερκίδες και θερμή υποστήριξη και,
» 4. Το μόνο σύνθημα που εκφράζει την ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ είναι το …στις χαρές και στις λύπες μαζί».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.