Πλήρωσε για να πάει δανεικός στην Μάντσεστερ Σίτι ο Καστίγιο
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός, που το καλοκαίρι μετακόμισε από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό στο Ντόνετσκ και την Σαχτάρ, παραχωρήθηκε δανεικός στους «πολίτες», με τον ίδιο να πληρώνει ο ίδιος μεγάλο μέρος του ποσού που χρειάστηκε για τον δανεισμό!
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός, που το καλοκαίρι μετακόμισε από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό στο Ντόνετσκ και την Σαχτάρ, δεν απέδωσε όμως τα αναμενόμενα και παραχωρήθηκε δανεικός στους «πολίτες», με τον ίδιο να πληρώνει ο ίδιος μεγάλο μέρος του ποσού που χρειάστηκε για τον δανεισμό!
Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός, που το καλοκαίρι μετακόμισε από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό στο Ντόνετσκ και την Σαχτάρ, στην Ουκρανία και ως εκ τούτου η Σαχτάρ αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία τον είχε στο στόχατρό της από το καλοκαίρι.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Σίτι, Αλιστερ Μάκιντος τόνισε σχετικά:
«Η θέληση του Νέρι Καστίγιο να έρθει στην ομάδα μας ήταν εξωπραγματική. Έκανε μάλιστα μια σημαντική οικονομική συνεισφορά προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, πληρώνοντας το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του δανεισμού ο ίδιος. Αυτό αποδεικνύει το πόσο πολύ επιθυμεί να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και την Μάντσεστερ Σίτι. Είμαστε ενθουσιασμένοι και υπερευχαριστημένοι που άλλος ένας νεαρός διεθνής αποκτήθηκε από την ομάδα μας».
Η συγκεκριμένη μεταγραφή πέρασε αρκετές δυσκολίες, καθώς ο πρόεδρος της Σαχτάρ του Ντόνετσκ, Ρινάτ Αχμέτοφ, ζητούσε αρκετά χρήματα από την αγγλική ομάδα, προκειμένου να παραχωρήσει τον παίκτη. Όμως απ΄ ότι φάνηκε, η επιθυμία του Καστίγιο να αποχωρήσει από την Ουκρανία ήταν τόσο μεγάλη, που τελικά λύθηκε το όποιο πρόβλημα είχε δημιουργηθεί.
Η Σαχτάρ απέκτησε τον Μεξικανό το περασμένο καλοκαίρι έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ, σε μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της μετα-Σοβιετικής εποχής. Όμως ο παίκτης δεν έχει εντυπωσιάσει, αγωνιζόμενος μόλις σε οκτώ παιχνίδια, δίχως να σκοράρει.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης βρίσκεται για λίγο στην Αθήνα και με την ευκαιρία θα συναντηθεί με τον τζένεραλ μάνατζερ Νίκο Ζήση προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα ζητήματα της εταιρείας.
Ο Λανουά ορίζει άνετα Γερμανούς, βρήκε άκρη με Ισπανούς, ενώ πήρε και υπόσχεση για Ιταλούς, προκειμένου να σφυρίζουν στα πλέι οφ τίτλου της Stoiximan Super League