Γεωργιάδης και Στολτίδης οι καλύτεροι της 11ης αγωνιστικής
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, δύο έλληνες ποδοσφιριστές κατέκτησαν και τα δύο βραβεία που έχει θεσπίσει στην Σούπερ Λίγκ ο ΠΣΑΠ. Ο Γιώργος Γεωργιάδης του ΠΑΟΚ ψηφίστηκε από το κοινό ως o πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της 11ης αγωνιστικής και ο Ιεροκλής Στολτίδης ως ο σκόρερ του καλύτερου γκολ (Best Goal).
89
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, δύο έλληνες ποδοσφιριστές κατέκτησαν και τα δύο βραβεία που έχει θεσπίσει στην Σούπερ Λίγκ ο ΠΣΑΠ. Ο Γιώργος Γεωργιάδης του ΠΑΟΚ ψηφίστηκε από το κοινό ως o πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της 11ης αγωνιστικής και ο Ιεροκλής Στολτίδης ως ο σκόρερ του καλύτερου γκολ (Best Goal).
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είχε εξαιρετική απόδοση στο παιχνίδι με την Βέροια, οδηγώντας την ομάδα του σε ακόμη μία εντός έδρας επιτυχία, με σκορ 2-0.
Αντίθετα, ο μέσος του Ολυμπιακού πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη (4-0).
Ο Γιώργος Γεωργιάδης βραβεύεται για δεύτερη φορά φέτος ως πολυτιμότερος παίκτης (είχε πάρει το βραβείο MVP και την 8η αγωνιστική), ενώ έχει πάρει και το βραβείο Best Goal της 9ης αγωνιστικής. Αυτό είναι το 5ο φετινό βραβείο για τον ΠΑΟΚ (τέσσερα MVP, ένα Best Goal). Ο Ιεροκλής Στολτίδης βραβεύεται για πρώτη φορά φέτος και το συγκεκριμένο βραβείο Best Goal είναι επίσης το πρώτο που καταλήγει φέτος σε παίκτη του Ολυμπιακού.
Τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 11η αγωνιστική της ποδοσφαιρικής σεζόν 07-08, όπως τα ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP είναι :
1. Γιώργος Γεωργιάδης (ΠΑΟΚ) 57,7%
2. Ιεροκλής Στολτίδης (Ολυμπιακός) 25,6%
3. Νίκος Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ) 12,8%
4. Φακούντο Πάρα (Λάρισα) 2,6%
5. Μάτε Τζούνιορ Σιμάο (Παναθηναϊκός) 1,3%
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal είναι :
1. Ιεροκλής Στολτίδης (Ολυμπιακός) 41,4%
2. Νίκος Λυμπερόπουλος (ΑΕΚ) 34,5%
3. Φακούντο Πάρα (Λάρισα) 17,3%
4. Φραντσίσκο Ζουέλα (Ξάνθη) 3,4%
5. Λούσιο Αλέχο Φιλομένο (Αστέρας Τρίπολης) 3,4%
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τρέλανε» και τους συμπαίκτες του ο Ελ Κααμπί: Το απίθανο «ψαλιδάκι» από όλες τις λήψεις (vid)
- Αρης Μουγκοπέτρος: Στον εισαγγελέα σήμερα μετά τη μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή
- Σπουδαία νίκη για τους Ρόκετς (119-96) – Οι Γουόριορς «καθάρισαν» Κλέι Τόμπσον και Μάβερικς (126-116)
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442