Βαρύ διάστρεμμα έχει υποστεί ο Σνάουτσνερ, κίνδυνος να μείνει ένα μήνα εκτός
Ακόμα και πέντε εβδομάδες ενδέχεται να μείνει εκτός γηπέδων ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο οποίος έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα. Την Πέμπτη θα δοκιμάσει την κατάσταση του ποδιού του τρέχοντας ο Στέλιος Ηλιάδης και αν αντέξει θα μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας για την συνέχεια.
66
Ακόμα και πέντε εβδομάδες ενδέχεται να μείνει εκτός γηπέδων ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, ο τραυματισμός του οποίου αποδεικνύεται πιο σοβαρός απόό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί.
Ο Πολωνός αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, το αποτέλεσμα της οποίας έδειξε πως έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός ομάδος από 3 ως και 6 εβδομάδες από την μέρα του τραυματισμού του. Ως τώρα έχει περάσει 1,5 εβδομάδα από τον αγώνα με τον Πανιώνιο όπου τραυματίστηκε και αυτό σημαίνει πως χρειάζεται τουλάχιστον άλλη 1,5 εβδομάδα για να γίνει καλά, στην καλύτερη περίπτωση.
Την Πέμπτη θα δοκιμάσει την κατάσταση του ποδιού του τρέχοντας ο Στέλιος Ηλιάδης και αν αντέξει θα μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας για την συνέχεια.
Ο Δημήτρης Ορφανός ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Παντελής Κωνσταντινίδης αποχώρησε προληπτικά από το πρόγραμμα λόγω κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στο αριστερό γόνατο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442