Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προχωρούν «4Χ4» με ένα σετ διαφορά
Πολύ πιο εύκολο από όσο αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Θεσσαλονίκη τον Αρη με 3-0 και σημείωσε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Α1 βόλεϊ γυναικών. Με το ίδιο σκορ το Μαρκόπουλο νίκησε την έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος, τον Πανιώνιο αλλά και ο Ολυμπιακός τους Ίωνες. Τα αποτελέσματα...
Πολύ πιο εύκολο από όσο αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Θεσσαλονίκη τον Αρη με 3-0 και σημείωσε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Α1 βόλεϊ γυναικών.
Ο πρωταθλητής δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της συνάντησης από τις «κιτρινόμαυρες», οι οποίες προδόθηκαν από την υποδοχή τους στο πολύ δύσκολο σερβίς του Παναθηναϊκού.
Με νίκη πέρασε από το κλειστό της Νέας Ιωνίας ο Ολυμπιακός, επιβληθείς των Ιώνων με 3-0 στη μεταξύ τους αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 εθνικής κατηγορίας των Γυναικών. Οι ερυθρόλευκες δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία απέναντι στις «νεοφώτιστες» και με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις οδηγούν, μαζί με τον Παναθηναϊκό, την κούρσα του πρωταθλήματος.
Με διπλό πέρασε από την Κυψέλη ο φιλόδοξος Ηρακλής Κηφισιάς, που νίκησε 3-0 τον γηπεδούχο Πανελλήνιο. Η ομάδα των βορείων προαστίων σημείωσε έτσι την τρίτη νίκη της σε τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ ο άλλοτε κραταιός Πανελλήνιος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς νίκη, χωρίς βαθμό και χωρίς να έχει ακόμη κατακτήσει σετ!
Τα σετ (πρώτος αναφέρεται ο γηπεδούχος Πανελλήνιος): 19-25, 19-25, 18-25.
Επέστρεψε στις επιτυχίες το Μαρκόπουλο, που μερικές ημέρες μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, νίκησε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, Πανιώνιο, με 3-0. Η ομάδα του Σούλη Τουρσούγκα δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στις «κυανέρυθρες» στα πρώτα δύο σετ, ζορίστηκε στο τρίτο, αλλά τελικά πήρε το τρίποντο που τη διατηρεί στο κατόπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από τους οποίους απέχει μία νίκη.
Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ, η οποία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των Γυναικών νίκησε στην Παιανία τον Κτησιφώντα με 3-1. Με το σημερινό «τρίποντο» η Ενωση διατηρήθηκε στο τριμελές γκρουπ των ομάδων (Μαρκόπουλο, Ηρακλής Κηφισιάς οι άλλες δύο) που κατέχουν τη 2η θέση και καταδιώκουν τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ ο Κτησιφών με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο στη συνέχεια.
Δύσκολη αποδεικνύεται η Α1 κατηγορία για τον Επίκουρο, που παρέμεινε χωρίς τη χαρά, έστω, ενός βαθμού μετά και την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα των Γυναικών. Ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης ήταν ακατάβλητος αντίπαλος, κι έτσι η ομάδα του Τάκη Φλώρου πέρασε μάλλον εύκολα από την αντίπαλη έδρα, με 3-1, και βελτίωσε τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.