Πάταξη της εγκληματικότητας ζητούν 12 δήμαρχοι της δυτικής Θεσσαλονίκης
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθούν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με δώδεκα δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο την πάταξη της εγκληματικότητας, μετά από αίτημα των αιρετών.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συναντηθούν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με δώδεκα δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης,με αντικείμενο την πάταξη της εγκληματικότητας, μετά από αίτημα των αιρετών.
Πρόκειται για τους δημάρχους Αγίου Παύλου, Αμπελοκήπων, Ελευθερίου-Κορδελιού, Ευκαρπίας, Ευόσμου, Μενεμένης, Νεάπολης, Πεύκων, Πολίχνης, Σταυρούπολης, Συκεών και Ωραιοκάστρου.
Αφορμή για την πρωτοβουλία τους αποτελούν τα «ανησυχητικά κρούσματα εγκληματικότητας» που παρατηρούνται στις περιοχές τουςκαι αφορούν μεταξύ άλλων μικροκλοπές, ένοπλες ληστείες, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Το αίτημά τους ανακοινώνεται, υπό τη σκιά των γεγονότων της Κρήτης.
Οι δήμαρχοι ζήτησαν σύσκεψη όλων των συναρμόδιων φορέων, υπό τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, πρόταση που έγινε αποδεκτή.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας