LAVIPHARM Α.Ε. Γνωστοποίηση πώλησης μετοχών από στέλεχος
Η Lavipharm A.E., γνωστοποιεί σύμφωνα με την απόφαση 3/347/12.7.2005 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι η κα Τάνια- Παναγιώτα Βρανοπούλου του Γεωργίου, Εκτελεστική Γενική Διευθύντρια και Εντεταλμένη Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, πραγματοποίησε πώληση 20.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, συνολικής αξίας 113.441,75 ευρώ, τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2007. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Η Lavipharm A.E., γνωστοποιεί σύμφωνα με την απόφαση 3/347/12.7.2005 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι η κα Τάνια- Παναγιώτα Βρανοπούλου του Γεωργίου, Εκτελεστική Γενική Διευθύντρια και Εντεταλμένη Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, πραγματοποίησε πώληση 20.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, συνολικής αξίας 113.441,75 ευρώ, τη Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2007.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.