Στο πλαίσιο της υπ αριθμ.3/347/12.07.05 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία SingularLogic SA γνωστοποιεί ότι η κα Αφροδίτη Πυργιωτάκη αναλαμβάνει καθήκοντα Προϊστάμενης Λογιστηρίου της SingularLogic, σε αντικατάσταση της κας Μ. Αναστασίου. Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
Στο πλαίσιο της υπ αριθμ.3/347/12.07.05 απόφασης του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία SingularLogic SA γνωστοποιεί ότι η κα Αφροδίτη Πυργιωτάκη αναλαμβάνει καθήκοντα Προϊστάμενης Λογιστηρίου της SingularLogic, σε αντικατάσταση της κας Μ. Αναστασίου.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.