ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε Αλλαγές στην σύνθεση των δεικτών FTSE/Χ.Α
Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης της εταιρείας «ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε» προς τους μετόχους της εισηγμένης εταιρείας «ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε.» που είχε ως αποτέλεσμα η συνολική συμμετοχή της πρώτης στο μετοχικό κεφάλαιο της δεύτερης να ανέρχεται σε 88.51% προβλέπεται η αφαίρεση των μετοχών της δεύτερης από τους Δείκτες FTSE/Χ.Α στους οποίους συμμετέχουν. […]
Μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης της εταιρείας «ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε» προς τους μετόχους της εισηγμένης εταιρείας «ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε.» που είχε ως αποτέλεσμα η συνολική συμμετοχή της πρώτης στο μετοχικό κεφάλαιο της δεύτερης να ανέρχεται σε 88.51% προβλέπεται η αφαίρεση των μετοχών της δεύτερης από τους Δείκτες FTSE/Χ.Α στους οποίους συμμετέχουν.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την παράγραφο 4.4 των Βασικών Κανόνων Διαχείρισης & Υπολογισμού των Δεικτών FTSE/Χ.Α, όταν η ευρεία διασπορά των μετοχών μιας εταιρείας είναι μικρότερη ή ίση από 15% τότε οι μετοχές της εταιρείας δεν αποτελούν αποδεκτή αξία για συμμετοχή στους δείκτες FTSE/Χ.Α.
Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α.:
•FTSE/X.A. SmallCap 80 Οι μετοχές της εταιρείας «ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε.» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΡΕΒΟΪΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ» με στάθμιση 30%.
•FTSE/X.A. 140 Οι μετοχές της εταιρείας «ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε.» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΡΕΒΟΪΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ» με στάθμιση 30%.
•FTSE/X.A. Τρόφιμα & Ποτά Οι μετοχές της εταιρείας «ΥΙΟΙ Χ. ΚΑΤΣΕΛΗ Α.Β.Ε.Ε.» αφαιρούνται από την σύνθεση του Δείκτη χωρίς την αντικατάσταση τους από τις μετοχές άλλης εταιρείας.
•FTSE/X.A. Εμπόριο Οι μετοχές της εταιρείας «ΡΕΒΟΪΛ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ» εισέρχονται στην σύνθεση του Δείκτη συνέπια της συμμετοχής τους στην σύνθεση του Δείκτη FTSE/Χ.Α. 140.
Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Δευτέρας 07 Μαΐου 2007.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας