Με δύο πέναλτι και ισάριθμες αποβολές η Ρεάλ ηττήθηκε στο «Ελ Σαρδινέρο»
Την ευκαιρία να βρεθεί, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος έχασε η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρασίγκ Σανταντερ στο «Ελ Σαρδινέρο» έχοντας παράπονα από τη διαιτησία εξατίας δύο εις βάρος της πέναλτι και ισάριθμες κόκκινες κάρτες.
Την ευκαιρία να βρεθεί, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος έχασε η Ρεάλ Μαδρίτης,καθώς ηττήθηκε με2-1 από τη Ρασίγκ Σανταντερ στο «Ελ Σαρδινέρο» έχοντας παράπονα από τη διαιτησία εξατίας δύο εις βάρος της πέναλτι και ισάριθμες κόκκινες κάρτες.
Ηομάδα του Φάμπιο Καπέλο προηγήθηκε στο 33 με τον Ραούλ, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 73 με πέναλτι του Γκαράι. Ο ίδιος παίκτης έδωσε το τελικό χτύπημα στη «βασίλισσα», αφού με νέο πέναλτι στην εκπνοή του αγώνα (90) έκανε το 2-1.
Η Ρεάλ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, αφού αποβλήθηκαν ο Ελγκέρα στο 88 και δύο λεπτά αργότερα ο Μεχία.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.