Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την κλήση, από την πειθαρχική επιτροπή της, σε απολογία των ΠΑΕ Λάρισα και Ξάνθη για την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου (17:00), «... λόγω δημόσιων δυσμενών κρίσεων κατά διαιτητών».
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την κλήση, από την πειθαρχική επιτροπή της, σε απολογία των ΠΑΕ Λάρισα και Ξάνθη για την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου (17:00), «… λόγω δημόσιων δυσμενών κρίσεων κατά διαιτητών».
Οπως αναφέρεται στα έγγραφα των κλήσεων, οι «βυσσινί» καλούνται να δώσουν εξηγήσεις, «… διότι σε δελτίο τύπου που εξέδωσε την 16-1-2007, αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ στο διαδίκτυο και δόθηκε προς δημοσίευση στα ΜΜΕ, αναδημοσιεύτηκε δε μερικά ή ολικά στις αθλητικές εφημερίδες της επόμενης ημέρας, προέβη σε δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος των οργάνων διαιτησίας, των διαιτητών του αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών της 14/1/2007 και της ΚΕΔ».
Στο μεταξύ, η ακριτική ΠΑΕ κλήθηκε να λογοδοτήσει, όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο, «… διότι σε ανακοίνωση που εξέδωσε την 16/1/2007 με την μορφή επιστολής προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ στο διαδίκτυο και δόθηκε στα ΜΜΕ, αναδημοσιεύτηκε δε μερικά ή ολικά στις αθλητικές εφημερίδες της επόμενης ημέρας 17/1/2007, προέβη σε δημόσιες δυσμενείς κρίσεις σε βάρος των οργάνων διαιτησίας και γενικώς των διαιτητών αγώνα της 14/1/2007» (σ.σ. την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη για τη 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ για την 33η αγωνιστική της Premier League.
Ο Χουάν Ντίαθ, προπονητής και πρώην βοηθός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ανέλυσε τον προπονητή του Ολυμπιακού και ουσιαστικά εξήγησε πολλά από όσα έχουμε δει και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε, από τον προπονητή και τον άνθρωπο Μέντι.
Οι παίκτες που φιγουράρουν στην 10άδα των σημαντικότερων στατιστικών κατηγοριών μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Euroleague. Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ, Κεντρικ Ναν, αλλά και Μάικ Τζέιμς φιγουράρουν στις περισσότερες.