Από 2,9 έως 485 ευρώ τα εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου
Από 2,9 ευρώ το φθηνότερο έως 485 ευρώ το ακριιβότερο θα κοστίζουν τα εισιτήρια των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου. Σε σχετική ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής αναφέρεται επίσης ότι το 50% από τα «μαγικά χαρτάκια» θα διανεμηθεί στους πολίτες της Κίνας.
Στους πολίτες της Κίνας θα διανεμηθεί το 50% των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Οργανωτική Επιτροπή (BOCOG).
«Στόχος μας είναι να δώσουμε στο ευρύ κοινό περισσότερα από τα μισά εισιτήρια της διοργάνωσης» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, όπου προστίθεται ότι το φθηνότερο «μαγικό χαρτάκι» θα κοστίζει 2,9 ευρώ και το ακριβότερο 485 ευρώ.
Τα τελευταία θα αφορούν στην Τελετή Εναρξης των Αγώνων, την οποία θα μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος, δίνοντας μόλις 21 ευρώ, που αποτελούν και την τιμή εκκίνησης.
Όσον αφορά στα αγωνίσματα, κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει να επιλέξει σε μία κλίμακα μεταξύ των 2,9 και των 97 ευρώ, ενώ όσον αφορά στην Τελετή Λήξη των Αγώνων, τα εισιτήρια θα κοστίζουν από 14,5 έως και 291 ευρώ.
Παράλληλα, από την BOCOG έγινε γνωστό ότι περίπου το 14% των εισιτηρίων θα διατεθούν σε Κινέζους φοιτητές, ενώ έγινε ξεκάθαρο ότι δεν θα δοθούν εισιτήρια χωρίς αντίτιμο.
«Δεν θα υπάρξουν δωρεάν εισιτήρια, όμως η Οργανωτική Επιτροπή εφαρμόζει μια οικονομική πολιτική, μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα στο ευρύ κοινό να παρακολουθήσει τους Αγώνες» τονίζεται στην ανακοίνωση της BOCOG.
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2008 θα αρχίσουν στις 8 και θα ολοκληρωθούν στις 24 Αυγούστου.
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.