Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
Ταλαιπωρία για τους 135 επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών με προορισμό την Αθήνα

Ταλαιπωρία για τους 135 επιβάτες των Κυπριακών Αερογραμμών με προορισμό την Αθήνα

Με καθυστέρηση τεσσάρων ωρών έφθασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αθήνα οι 135 επιβάτες αεροπλάνου των Κυπριακών Αερογραμμών. Προηγήθηκε τηλεφώνημα - φάρσα για τοποθέτηση βόμβας, το οποίο ανάγκασε τον πιλότο να επιστρέψει στη Λάρνακα.

30

Με καθυστέρηση τεσσάρων ωρών έφθασαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αθήνα οι 135 επιβάτες αεροπλάνου των Κυπριακών Αερογραμμών. Προηγήθηκε τηλεφώνημα – φάρσα για τοποθέτηση βόμβας, το οποίο ανάγκασε τον πιλότο να επιστρέψει στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας, άγνωστη γυναίκα που μιλούσε ελληνικά τηλεφώνησε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, αναφέροντας ότι σε αεροσκάφος που είχε αναχωρήσει στις 20.30 με προορισμό την Αθήνα είχε τοποθετηθεί βόμβα.

Αμέσως ενημερώθηκε ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, ο οποίος επέστρεψε στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο χώρο ασφαλείας και οι επιβάτες απομακρύνθηκαν με επείγουσα διαδικασία.

Ακολούθησε η σχετική έρευνα από την οποία διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα. Το αεροπλάνο αναχώρησε για την Αθήνα στις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 06 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο