Στο φινάλε έκανε την ανατροπή η Βαλένθια στο «Λα Ρομαρέδα», νίκη για τη Σοσιεδάδ
Μέσα σε πέντε λεπτά η Σαραγόσα προηγήθηκε της Βαλένθια με 2-0 στην έδρα της, όμως οι «νυχτερίδες» έκαναν την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Λα Ρομαρέδα». Η Σοσιεδάδ επιβλήθηκε στο «Ανοέτα» της Οσασούνα με 2-0.
Μέσα σε πέντε λεπτά η Σαραγόσα προηγήθηκε της Βαλένθια με 2-0 στην έδρα της, όμως οι «νυχτερίδες» έκαναν την ανατροπή σε διάστημα 4 λεπτών στο τελευταίο δεκάλεπτο και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το «Λα Ρομαρέδα».
Η Σοσιεδάδ επιβλήθηκε στο «Ανοέτα» της Οσασούνα με 2-0, επίσης, για την 29η αγωνιστική της primera division.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του