Πιάνει σεντόνι η Λίβερπουλ-Η Αρσεναλ «έπιασε» την Μάντσεστερ-Καυγάς στη Νιούκαστλ
Στο... τρένο του Champions League παραμένει η Λίβερπουλ, 1-0 την Μπόλτον. Καυγάς στη Νιούκαστλ στο 3-0 από την Αστον Βίλα. Η Μάντσεστερ 0-0 στην Μπλάκμπερν και έτσι η Αρσεναλ με χατ τρικ του Ανρί (4-1 τη Νόριτς) την «έπιασε» στη 2η θέση. Στο +13 η Τσέλσι.
Στο… τρένο του Champions League παραμένει η Λίβερπουλ, που επικράτησε της Μπόλτον με 1-0 στο «Ανφιλντ» και ελπίζει σε… στραβοπάτημα της Έβερτον για να της πάρει την προνομιούχο 4η θέση.
Αντιθέτως, πολύτιμο έδαφος έχασε η ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου (αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό από τον Πέντερσεν) και αισθάνεται την… ανάσα της Μίντλεσμπρο, η οποία νίκησε στο Λονδίνο την Κρίσταλ Πάλας με το ίδιο σκορ.
Βαριά ήττα υπέστη η Νιούκαστλ με 3-0 στο «Σεν Τζέιμς Παρκ» από την Αστον Βίλα, που την ξεπέρασε στην 10η θέση της βαθμολογίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ανθρακωρύχοι» έμειναν με 9 παίκτες στο τέλος του αγώνα, καθώς Μπόιερ και Ντάιερ πιάστηκαν στα χέρια (!) και χρειάστηκε η επέμβαση του σκόρερ των φιλοξενουμένων, Γκάρεθ Μπάρι για να χωριστούν. Μάλιστα ο Μπόιερ πήγε στα αποδυτήρια με σκισμένη τη φανέλα του.
Αμφότεροι θα χάσουν τον ημιτελικό κόντρα στην Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας, που θα γίνει στις 17 Απριλίου.
Στη συνένετυξη Τύπου, που ακολούθησε, παρέστη ο Γκρέιαμ Σούνες μαζί με τους δύο παίκτες, οι οποίοι δεν ζήτησαν συγγνώμη ο ένας από τον άλλον, παρά μόνο από τους φιλάθλους.
Απώλεια βαθμών και για την Μάντσεστερ, που παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην Μπλάκμπερν. Την ίδια ώρα, η Αρσεναλ με χατ-τρικ του Ανρί, συνέτριψε 4-1 την ουραγό Νόριτς και έπιασε στην δεύτερη θέση τους «μπέμπηδες».
Ανετα πέρασε η Τσέλσι από το «Σεν Μέρις», επικρατώντας της Σαουθάμπτον με 3-1 και συνεχίζει ακάθεκτη για την κατάκτηση της premier league.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του