Ελπίζει να παίξει κόντρα στον Αρη ο Μινχ, την Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια
Στις προπονήσεις επέστρεψαν, μετά από τριήμερο ρεπό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μινχ, αλλά ελπίζει στη συμμετοχή του στο ματς με τον Αρη. Την Τρίτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια.
Στις προπονήσεις επέστρεψαν, μετά από τριήμερο ρεπό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τους.
Εξ αυτών, ο Νασίφ Μόρις αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα την Τρίτη, ενώ οι υπόλοιποι θα ενσωματωθούν την Πέμπτη στην προετοιμασία των «πρασίνων», ενόψει του αγώνα με τον Αρη στη Λεωφόρο.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Αντερσον και Μινχ, με τον δεύτερο πάντως να έχει ελπίδες να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους».
Τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα βγαίνουν στην κυκλοφορία την Τρίτη και τιμώνται 15, 20, 35 και 40 ευρώ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του