Βήμα πρόκρισης στο Μουντιάλ της Γερμανίας από τον Ισημερινό
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ισημερινός στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής, για το Μουντιάλ της Γερμανίας, και έκανε ένα ακόμη βήμα προς τα τελικά. Μετά από συναρπαστικό ματς κέρδισε με 5-2 την Παραγουάη και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα των προκριματικών.
Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Ισημερινός στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής, για το Μουντιάλ της Γερμανίας, και έκανε ένα ακόμη βήμα προς τα τελικά. Μετά από συναρπαστικό ματς κέρδισε με 5-2 την Παραγουάη και εδραιώθηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα των προκριματικών.
Η Παραγουάη μολονότι προηγήθηκε με 2-0 μέσα στο Κίτο, με τα γκολ των Χοσέ Καρντόσο (10 πεν.) και Σαλβαδόρ Καμπάνας (15), δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, καθώς η αντεπίθεση του Ισημερινού ήταν ….ισοπεδωτική.
Εκανε ότι ήθελε την άμυνα της Παραγουάης και πήρε την επιβλητική νίκη με τα γκολ των Αντόνιο Βαλένσια (32, 50), Εντισον Μέντες (+45, 48) και Μάρλον Αγιόβι (77).
Συνοπτικά σε αγώνες για τη 12η ημέρα των προκριματικών του Μουντιάλ 2006 στη ζώνη της Νότιας Αμερικής, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
1. Aργεντινή 25 2. Bραζιλία 23 3. Ισημερινός 19 4. Παραγουάη 16 5. Ουρουγουάη 15 6. Κολομβία 14 7. Χιλή 14 8. Βενεζουέλα 14 9. Περού 13 10. Boλιβία 10 *Σημείωση: Οι τέσσερις πρώτες ομάδες προκρίνονται απευθείας στα τελικά της Γερμανίας, ενώ η πέμπτη θα δώσει αγώνες μπαράζ με τη νικήτρια της προκριματικής ζώνης της Ωκεανίας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του