Οριακό για την Γεωργία το ματς με την Ελλάδα, λέει ο τεχνικός της, Αλέν Ζιρές
Οριακό χαρακτήρισε ο Αλέν Ζιρές τον αγώνα της Γεωργίας με την εθνική μας ομάδα. «Αν κερδίσουμε την Ελλάδα, θα μπορούμε να κυνηγήσουμε τη δεύτερη θέση» είπε ο Γάλλος τεχνικός των Γεωργιανών. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα στην Τιφλίδα.
Οριακό χαρακτήρισε ο Αλέν Ζιρές τον αγώνα της Γεωργίας με την εθνική μας ομάδα.
Ο Γάλλος Ομοσπονδιακός τεχνικός των Γεωργιανών παραδέχτηκε ότι το αποτέλεσμα της σαββατιάτικης συνάντησης θα καθορίσει την πορεία της ομάδας του στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006.
«Οι προσεχείς αναμετρήσεις με την Τουρκία και την Ελλάδα είναι σημαντικές για μας. Στόχος μας είναι η κατάκτηση έξι βαθμών. Αν επιτευχθεί, θα είμαι ευτυχισμένος» είπε χαρακτηριστικά ο παλιός άσος της εθνικής Γαλλίας.
Και συμπλήρωσε:
«Ο αγώνας με την Ελλάδα δεν θα είναι καθόλου εύκολος. Αντιμετωπίζουμε την ομάδα, η οποία έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην Πορτογαλία το καλοκαίρι. Το παιχνίδι είναι οριακό.
» Αναλόγως του αποτελέσματος με τους Ελληνες, θα είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε με σαφήνεια τους στόχους μας για τη συνέχεια.
» Αν κερδίσουμε την Ελλάδα, θα μπορούμε να κυνηγήσουμε τη δεύτερη θέση».
Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, εξαντλήθηκαν και τα 25.000 εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει για το ματς με την Ελλάδα, που θα διεξαχθεί στο «Λοκομοτίβι» της Τιφλίδας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του