Κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ηρακλής-Προσπάθειες προσέγγισης Μυτιληναίου
Tην κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ηρακλής, για οφειλή προς τον Σεμπάστιαν Πασκάλ Ραμπέρτ, αποφάσισε η ΕΕΑ και οι «κυανόλευκοι» καλούνται να προσκομίσουν νέα εντός 15 ημερών. Προσπάθεια προσέγγισης Μυτιληναίου από τη διοικούσα επιτροπή.
Tην κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Ηρακλής, για οφειλή προς τον ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Πασκάλ Ράμπερτ, αποφάσισε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ υποχρεούται εντός 15μέρου να προσκομίσει νέα εγγυητική επιστολή, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα της αφαιρεθεί το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Εν τω μεταξύ, επιστολή με την οποία ζητούν συνάντηση μαζί του έστειλαν την Τετάρτη στον πρώην μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής, Ευάγγελο Μυτιληναίο, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ.
Μέσω της επαφής αυτής, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να ενημερώσουν τον Μυτιληναίο για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ και να συζητήσουν μαζί του τις προοπτικές για ένα βιώσιμο μέλλον του συλλόγου.
Πρόκειται, ουσιαστικά, για την τρίτη απόπειρα επικοινωνίας με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα του «Γηραιού», καθώς το τελευταίο διάστημα ανάλογη κίνηση έγινε αρχικά από τον πρόεδρο του ΓΣ Ηρακλής, Νίκο Παναγόπουλο, και εν συνεχεία από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας (σ.σ. του είχαν στείλει και εκείνοι επιστολή).
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η ΠΑΕ Ηρακλής ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργο Ξενίδη, για τον διακανονισμό της υπάρχουσας ληξιπρόθεσμης οφειλή προς αυτόν, ενώ ολοκληρώθηκε και η συμφωνία για χορηγία με την ιταλική εταιρία ηλεκτρονικών ειδών FARI, που θα έχει διάρκεια ως τις 30/06/2005.
* Έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ κλήση σε απολογία από το Τριμελές Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ, για τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Γρηγόρη Φανάρα, για τη συμπεριφορά που είχε στον αγώνα του Ηρακλή την περασμένη αγωνιστική με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του