Προσφυγή σε βάρος του ΠΑΟΚ κατέθεσε ο Αγγελος Αναστασιάδης ζητώντας 250.000 ευρώ
Προσφυγή σε βάρος του ΠΑΟΚ κατέθεσε ο Αγγελος Αναστασιάδης, διεκδικώντας το ποσό των 250.000 ευρώ που του οφείλεται. Ουντέζε, Μέγκαχεντ, Φουτσίνι και Γιασεμή αναχώρησαν για τις πατρίδες του προκειμένου να ενσωματωθούν στις εθνικές ομάδες τους.
Προσφυγή σε βάρος του ΠΑΟΚ κατέθεσε ο Αγγελος Αναστασιάδης, διεκδικώντας το ποσό των 250.000 ευρώ που του οφείλεται.
Ο δικηγόρος του Ομοσπονδιακού τεχνικού της εθνικής Κύπρου δήλωσε πως, αν ο πελάτης του πληρωθεί έγκαιρα την πρώτη δόση μέχρι εκδικάσεως της προσφυγής, τότε θα την ανακαλέσει.
Στο μεταξύ, έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τις πατρίδες τους οι τέσσερις από τους πέντε διεθνείς που έχει στους κόλπους του ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης.
Νωρίς το πρωί έφυγε για το Λάγκος της Νιγηρίας μέσω Φρανκφούρτης ο Ιφεάνι Ουντέζε και λίγο αργότερα ο Αμίρ Αζμί Μεγκαχέντ για την Αίγυπτο. Το μεσημέρι έφυγε για το Καμερούν ο Φουτσίνι και την ίδια ώρα ο Γιασεμής Γιασεμή για την Κύπρο.
Ο τελευταίος θα επιστρέψει αργότερα από όλους, καθώς η εθνική της Κύπρου δίνει δυο παιχνίδια, το δεύτερο στις 30 Μαρτίου, οπότε θα επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη στις 31 Μαρτίου.
Δεν έφυγε ο Γιώτης Εγκωμίτης, που στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγωνα με την Χαλκηδόνα τραυματίστηκε και είναι αδύνατο να αποθεραπευτεί για τις άμεσες υποχρεώσεις με την εθνική Κύπρου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του