Βριλήσσια και Παναθηναϊκός αναμετρώνται για το πρώτο τρόπαιο στο γυναικείο βόλεϊ
Βριλήσσια και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν την Κυριακή στις 16:30 για το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, στον τελικό που θα γίνει στο Κερατσίνι. Στους ημιτελικούς του Σαββάτου: Βριλήσσια-Σίρις Σερρών 3-1 και Πναθηναϊκός-Απολλώνιος 3-1.
Βριλήσσια και Παναθηναϊκός θα κοντραριστούν την Κυριακή στις 16:30 για το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών, στον τελικό που θα γίνει στο κλειστό του Κερατσινίου.
Στους ημιτελικούς του Σαββάτου, τα Βριλήσσια νίκησαν με 3-1 ¦25-21, 25-18, 18-25, 25-21) με την έκπληξη της διοργάνωσης, Σίρις Σερρών με 3-1, ενώ οι «πράσινες» επικράτησαν του Απολλώνιου Κερατσινίου με το ίδιο σκορ (τασετ: 25-23, 26-24, 22-25, 25-17).
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του