Βύντρα και Γκέκας είναι τα δύο νέα πρόσωπα της εθνικής μας ομάδας
Ο Λουκάς Βύντρα και ο Φάνης Γκέκας είναι τα νέα πρόσωπα που κάλεσε ο Οτο Ρεχάγκελ στην εθνική μας για τους αγώνες με Γεωργία και Αλβανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2006. Από την Παρασκευή αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με την Αλβανία.
Ο Λουκάς Βύντρα και ο Φάνης Γκέκας είναι τα δύο νέα πρόσωπα που κάλεσε ο Οτο Ρεχάγκελ στην αποστολή της εθνικής μας ενόψει των αγώνων με την Γεωργία και την Αλβανία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2006.
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε τους παρακάτω 22 ποδοσφαιριστές:
Ο Λουκάς Βύντρα και ο Φάνης Γκέκας μίλησαν στον επίσημο δικτυακό τόπο της ΕΠΟ σχετικά με την πρόσκλήση τους στην εθνική:
Λουκάς Βύντρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να δεχτεί κλήση στην Εθνική Ομάδα, που είναι και πρωταθλήτρια Ευρώπης.
» Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο. Ελπίζω τα δύο παιχνίδια μας με την Γεωργία και την Αλβανία να είναι νικηφόρα».
Φάνης Γκέκας: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Πρόκειται για την πραγματοποίηση ενός ονείρου μου.
» Ευχαριστώ τον κ. Ρεχάγκελ για την επιλογή, η οποία αποτελεί μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό μου».
Τα εισιτήρια του αγώνα με την Αλβανία
Από την Παρασκευή τίθενται προς διάθεση στους Έλληνες φιλάθλους τα εισιτήρια του αγώνα με την Αλβανία, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2006.
Τα εισιτήρια θα πωλούνται προς 30, 25 και 20 ευρώ από εκδοτήρια στην πλατεία Κοραή, στο Ολυμπιακό Στάδιο (σταθμός «Ειρήνη)» και στο γήπεδο Καραϊσκάκη, τα οποία θα λειτουργούν, στο σύνολό τους, από τις 10:00 έως τις 16:00.
Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να αγοράσει μέχρι δύο (2) εισιτήρια, κατόπιν επίδειξης της αστυνομικής του ταυτότητας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του