Απορρίφθηκε η έφεση για τον Γκούμα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού παίζει στην Καλλιθέα
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχε ασκήσει ο πρόεδρος της Επιτροπής, Πλαστήρας Αναστασάκης, κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή της ΕΠΑΕ για τον Γιάννη Γκούμα και έτσι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μπορεί να αγωνισθεί κατά της Καλλιθέας.
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχε ασκήσει ο πρόεδρος της Επιτροπής, Πλαστήρας Αναστασάκης, κατά της πρωτόδικης απόφασης του αθλητικού δικαστή της ΕΠΑΕ για τον Γιάννη Γκούμα, με την οποία ο διεθνής αμυντικός είχε τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής για τη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή Κεμπαρίδη, στον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – Κέρκυρα.
Έτσι, ο Γιάννης Γκούμας, που έχει ήδη εκτίσει την ποινή του, μπορεί να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος εναντίον της Καλλιθέας, το προσεχές Σάββατο.
Ακόμη, η Επιτροπή Εφέσεων διατήρησε την ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΟΚ, για τα διαδραματισθέντα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά μείωσε στο μισό (σε 10.000 ευρώ) το πρόστιμο που είχε επιβληθεί.
Επίσης, μείωσε σε έναν μήνα (από δύο) την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιάννη Γούμενου, διατηρώντας όμως το πρόστιμο των 10.000 ευρώ που του είχε επιβληθεί.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του