Κυριακή 26 Απριλίου 2026
weather-icon 15o
Δάσκαλος στη… σχολή του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Δάσκαλος στη… σχολή του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ

Σχολή ποδοσφαίρου στο Λονδίνο που θα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 8 έως 15 χρονών, ίδρυσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η ακαδημία φέρνει το όνομά του και βρίσκεται στην περιοχή του Millennium Dome, η οποία θα μετατραπεί σε ένα ευρύτερο συγκρότημα ψυχαγωγίας και αναψυχής.

26

Σχολή ποδοσφαίρου στο Λονδίνο που θα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 8 έως 15 χρονών, ίδρυσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η ακαδημία φέρνει το όνομά του και βρίσκεται στην περιοχή του Millennium Dome, η οποία θα μετατραπεί σε ένα ευρύτερο συγκρότημα ψυχαγωγίας και αναψυχής.

Η σχολή περιλαμβάνει 2 γήπεδα κανονικών διαστάσεων, διάφορες κλειστές εγκαταστάσεις για προπόνηση, αίθουσες διδασκαλίας και εστιατόρια, κα θα μπορεί να φιλοξενήσει 15000 μαθητές, εκ των οποίων οι 10000 θα διδάσκονται τα μυστικά του ποδοσφαίρου δωρεάν, εκμεταλλευόμενοι διάφορες υποτροφίες ενώ κάποιες άλλες θέσεις θα διανέμονται από τα τοπικά σχολεία αν και ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένος να πληρώνει και μέρος των εξόδων για τους μαθητές που δεν δικαιούνται δωρεάν φοίτησης.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας, αυτό που προέχει για αυτά τα παιδιά δεν είναι απλώς να μάθουν τα μυστικά της μπάλας, αλλά γενικά να ζήσουν την εμπειρία μιας διδασκαλίας, η οποία θα τους βοηθήσει στην πολύπλευρη ανάπτυξη του χαρακτήρα τους.

Ο Μπέκαμ, οποίος έζησε τα παιδικά του χρόνια στην ίδια περιοχή, δήλωσε ότι η ίδρυση αυτής της ακαδημίας θα αποτελέσει την εκπλήρωση ενός μεγάλου του ονείρου:

«Είναι κάτι που το σκεφτόμουνα εδώ και πολύ καιρό και σκοπεύω να ασχοληθώ ακόμα και πριν σταματήσω την καριέρα μου. Σαφώς όμως έχω να δώσω περισσότερα, όταν κρεμάσω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια. Ήθελα πολύ να τολμήσω αυτό το εγχείρημα, επειδή κι εγώ από μια τέτοια σχολή ξεκίνησα, αυτή του Μπόμπι Τσάρλτον. Για μένα το να βλέπεις την ευτυχία που το ποδόσφαιρο προσφέρει στα παιδικά πρόσωπα είναι το σημαντικότερο πράγμα».

Επικεφαλής της ποδοσφαιρικής σχολής θα είναι ο πρώην κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Χάρισον, παλιός συνεργάτης του Μπέκαμ στο Ολντ Τράφορντ, ο οποίος θα καθοδηγεί το προπονητικό τιμ που θα αποτελείται από 23 άνδρες και γυναίκες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 26 Απριλίου 2026
Cookies