Τη συντριβή γνώρισαν οι Νετς από τους Χιτ – Πρωταγωνιστής ο Τζόουνς με 18 πόντους
Δύσκολο απόγευμα πέρασαν οι Νετς στο Μαϊάμι γνωρίζοντας τη συντριβή με 90-65. Χάρη στους 18 πόντους του Έντι Τζόουνς, οι Χιτ αύξησαν σε 8-0 το νικηφόρο σερί τους και σε 12 τις εντός έδρας νίκες τους. Ο Σακ Ντίζελ πρόσθεσε 15 πόντους για τους νικητές.
Δύσκολο απόγευμα πέρασαν οι Νετς στο Μαϊάμι γνωρίζοντας τη συντριβή με 90-65. Χάρη στους 18 πόντους του Έντι Τζόουνς, οι Χιτ αύξησαν σε 8-0 το νικηφόρο σερί τους και σε 12 τις εντός έδρας νίκες τους. Ο Σακ Ντίζελ πρόσθεσε 15 πόντους για τους νικητές.
Από τους ηττημένους ο Βινς Κάρτερ πέτυχε 20 πόντους, ενώ μικρή συνεισφορά είχε ο Τζέισον Κιντ όσον αφορά στο σκοράρισμα (7πόντοι) όχι όμως και στα ριμπάουντ (9) και στις ασίστ (4). Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια των Νετς.
Το τζαμπ σουτ του Κόμπι Μπράιαντ 0,9 κλάσματα του δευτερολέπτου πριν τη λήξη έδωσε στους Λέικερς μία μεγάλη εντός έδρας νίκη, 117-116, επί των Μπόμπκατς.
Οι Τζέιμς Ρίτσαρντσον και Μάικ Ντανλίβι σημείωσαν από 22 πόντους οδηγώντας σε νίκη 105-92 τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριος επί των Ατλάντα Χοκς που είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Μπάρον Ντέιβις με 20 πόντους.
Από 17 πόντους σημείωσαν οι Νταν Ντικό και JR Σμιθ, συνεισφορά που επέτρεψε στους Χόρνετς να επικρατήσουν με 111-107 των Μιλγουόκι Μπακς.
Με επτά παίκτες να σημειώνουν διψήφιο νούμερο πόντων για τη Νέα Ορλεάνη, οι 29 πόντοι του Μάικλ Ρεντ αποδείχτηκαν λίγοι για τους Μπακς.
Με σερί 10-0 στο τέλος το Ντένβερ επικράτησε 90-87 των Σπερς. Αυτή ήταν η όγδοη σερί νίκη των Νάγκετς που πήραν 21 πόντους από τον Καρμέλο Αντονι, εκ των οποίων οι δύο ήταν από τη γραμμή του φάουλ σε νεκρό χρόνο.
Τέλος, άνετη νίκη πήραν οι Μπλέιζερς επί των Γκρίζλις με 80-66. Κορυφαίος της ομάδας του Πόρτλαντ ο Ραχίμ με 25 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ για το Μέμφις ο Λορένζεν Ράιτ σημείωσε 21 πόντους και μάζεψε 12 ριμπάουντ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του