Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη, βάζοντας τέλος στην αποχή που ξεκίνησαν μία ημέρα νωρίτερα ζητώντας τα χρήματα που τους οφείλονται. Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος του «δικέφαλου», Γ.Γούμενος, απολογήθηκε την Πέμπτη για δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη, βάζοντας τέλος στην αποχή που ξεκίνησαν μία ημέρα νωρίτερα ζητώντας τα χρήματα που τους οφείλονται.
Η απολογία Γούμενου
Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γούμενος, απολογήθηκε την Πέμπτη στον αθλητικό δικαστή. Επιχείρησε να «μαλακώσει» την εικόνα που δημιουργήθηκε και τον θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφερόμενος στην επίμαχη φράση για τον διαιτητή του ντέρμπι, είπε πως… απλώς ρωτήθηκε από δημοσιογράφο και απάντησε «ενδεχομένως ο κ Ζωγράφος να ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία».
Η ποινή του αθλητικού δικαστή, αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι αργά το απόγευμα, ενώ σε περίπτωση καταδίκης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινδυνεύει με «βαριά» τιμωρία καθώς είναι υπότροπη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του