Μετατέθη η ημερομηνία διεξαγωγής του ματς της πρεμιέρας της Α1, ΜΕΝΤ-Ολύμπια
Δεκτό έκανε ο ΕΣΑΚΕ το αίτημα της Ολύμπιας Λάρισας για αναβολή του αγώνα της με την ΜΕΝΤ στην πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ, παρά τις αντιρρήσεις της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής η 27η Οκτωβρίου.
Δεκτό έκανε ο ΕΣΑΚΕ το αίτημα της Ολύμπιας Λάρισας για αναβολή του αγώνα της με την ΜΕΝΤ στην πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ. Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ορισθεί από την Επιτροπή Πρωταθλήματος μέσα στις επόμενες ημέρες, με πιθανότερη τις 27 Οκτωβρίου.
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης συζήτησε μάλιστα με τον πρόεδρο της FIBA Europe Γιώργο Βασιλακόπουλο το ενδεχόμενο να μετατεθεί o πρώτος αγώνας της Ολύμπιας στη FEL (προγραμματισμένος για τις 26 Οκτωβρίου εντός έδρας με τη γαλλική Ντιζόν για τον Β όμιλο) για να διευκολυνθεί το πρόγραμμα της Α1 ανδρών.
Στο πλαίσιο των συζητήσεων για διευθέτηση του θέματος, πάντως, δημιουργήθηκε ένταση, όταν ο πρόεδρος της ΜΕΝΤ, Δημήτρης Πάππας απείλησε με αποχώρηση από το πρωτάθλημα αν ο ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτό το αίτημα της Ολύμπιας για αναβολή της μεταξύ τους αναμέτρησης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.