Η ρύθμιση Ορφανού δεν είναι λύση για την ΑΕΚ, λέει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ν.Κούλης
Η ρύθμιση που προωθεί ο υφυπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Ορφανός, δεν αποτελεί λύση για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκο Κούλη. Την Αγιά Σοφιά επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτη η αποστολή της «Ένωσης».
Η ρύθμιση που προωθεί ο υφυπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Ορφανός, δεν αποτελεί λύση για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκο Κούλη, που μίλησε για το θέμα αυτό στο ραδιοφωνικό σταθμό Champions 89,2.
Συγκεκριμένα ο Ν. Κούλης είπε: «Μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο να γίνεται μια ρύθμιση η οποία υποτίθεται ρυθμίζει προβλήματα πολλών εταιριών, αλλά δεν ρυθμίζει. Αποδεδειγμένα δεν βοηθάει, αποδεδειγμένα δεν αντιμετωπίζει το θέμα μιας ομάδας που είναι η ΑΕΚ.
» Βεβαίως αυτή η κυβέρνηση θα έπρεπε να βλέπει σαν ηθικό σύμμαχο μια ομάδα ανθρώπων που παίρνει μια μεγάλη ομάδα με πολύ μεγάλα προβλήματα και προσπαθούν να τη φτιάξουν με σωστό και καλό τρόπο. Μας κάνει πολλή μεγάλη εντύπωση αυτό. Είμαι πεπεισμένος πως δεν είναι η πολιτική θέληση της κυβέρνησης αλλά οφείλεται σε λάθη.
» Δεν χρειάζεται κανένας να είναι πυρηνικός επιστήμονας, να προσθέσει πέντε αριθμούς και να καταλάβει ότι δεν είναι λύση. Υπάρχει η πολιτική θέληση να αντιμετωπιστεί η ΑΕΚ όπως και οι άλλες ομάδες. Δεν βλέπω τον λόγο να υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις, ειδικές χάρες».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.