Αφησε την τελευταία του πνοή ο 21χρονος Ιβάν Κασέρες
Ο Ιβαν Κασέρες, άφησε την Παρασκευή την τελευταία του πνοή κατά την διάρκεια της πρώτης του προπόνησης, με την ομάδα του Ουρακάν Ζ από την Γαλικία. Ο 21χρονος Ισπανός έπεσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο, μετά από τα πρώτα δέκα λεπτά της προπόνησης.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, Ιβαν Κασέρες, πέθανε χθες κατά την διάρκεια της πρώτης του προπόνησης, με την ομάδα του Ουρακάν Ζ από την Γαλικία. Ο 21χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής έπεσε ξαφνικά στον αγωνιστικό χώρο, μετά από τα πρώτα δέκα λεπτά της προπόνησης.
Όλες οι προσπάθειες των ιατρών του συλλόγου ήταν ανεπιτυχείς. Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο. Οι ιατροί ανακοίνωσαν ότι πέθανε λόγω εσωτερικής αιμοραγίας.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.