Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Στρατάκη, 10η την πρώτη ημέρα του επτάθλου
Η Αργυρώ Στρατάκη συνέχισε την πολύ καλή εμφάνισή της στο έπταθλο και στα απογευματινά αγωνίσματα της Παρασκευής. Βρίσκεται στην 10η θέση της κατάταξης του επίπονου αθλήματός της με 3.683 βαθμούς. Δεν προκρίθηκε στα ημιτελικά των 400μ ο Δημότσιος.
Η Αργυρώ Στρατάκη συνέχισε την πολύ καλή εμφάνισή της στο επταθλο και στα απογευματινά αγωνίσματα της Παρασκευής. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται στην 10η θέση της κατάταξης του επίπονου αθλήματός της με 3.683 βαθμούς, τους οποίους κέρδισε από τα 100μ. εμπόδια (13.65), το ύψος (1.97μ.), τη σφαίρα (13.52μ) και τα 200μ. (24.57).
Στη βαθμολογία προηγείται η Σουηδέζα Καρολίνα Κλουφτ, παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2003 και φαβορί για το χρυσό μετάλιο. Έχει συγκεντρώσει 4.109β. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Βρετανίδα Κέλι Σόθερτον με 3.869β. και στην τρίτη η Ολλανδέζα Κάριν Ρούκσταλ με 3.777β.
Η Στρατάκη τερμάτισε τρίτη στη σειρά της στα 200μ με 24.57. Στη τρίτη προσπάθειά της, στη σφαίρα του επτάθλου, έριξε βολή 13.34μ., ενώ η δεύτερη προσπάθειά της ήταν η καλύτερη με 13.52μ.
Ο Στέλιος Δημότσιος βελτίωσε την καλύτερη εφετινή του επίδοση στα 400μ, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να του δώσει την πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματος.
Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε 7ος στη 2η προκριματική σειρά με 46.51, με πρώτο τον Κρίστοφερ Μπράουν από τις Μπαχάμες με 45.09. Ο Στέλιος Δημότσιος είχε εφέτος 46.58μ ενώ έχει ατομικό ρεκόρ 45.70.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.