Η «μητέρα των μαχών» της εθνικής πόλο των ανδρών κόντρα στην Αυστραλία
Η μεγαλύτερη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων δίνει το Σάββατο στις 17:45 η εθνική μας ομάδα ανδρών του πόλο με αντίπαλο την Αυστραλία. Η τύχη της όμως κρίνεται και τον αγώνα της Γερμανίας με την Ισπανία. Αρνητική η παράδοση της εθνικής με τα «καγκουρό».
Η μεγαλύτερη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων δίνει το Σάββατο στις 17:45 η εθνική μας ομάδα ανδρών του πόλο με αντίπαλο την Αυστραλία. Η τύχη της όμως κρίνεται και από την εξέλιξη του αγώνα της Γερμανίας με την Ισπανία.
Οι Αυστραλοί τα τελευταία χρόνια δεν έχουν καμία μεγάλη επιτυχία. Η… προϊστορία της εθνικής ομάδας με τα «καγκουρώ» όμως, μόνο ευνοϊκή δεν είναι, αφού μετράμε 12 νίκες, 10 ισοπαλίες και 21 ήττες.
Τελευταία φορά που ήρθαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες ήταν πέρυσι σε ένα τουρνουά στην Κροατία, πριν την πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βαρκελώνης και ηττηθήκαμε με 8-7.
Την τελευταία της νίκη, με 11-8, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει πετύχει το 2001, σε τουρνουά προετοιμασίας στο Χονγκ Κονγκ, πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.