Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
weather-icon 23o
Οι ΠΑΕ θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του τελικού, λέει ο Β. Γκαγκάτσης

Οι ΠΑΕ θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του τελικού, λέει ο Β. Γκαγκάτσης

Την αισιοδοξία του ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Β. Γκαγκάτης. Πιστεύει ότι θα συμβάλλουν σε αυτό οι δύο εμπλεκόμενες ΠΑΕ, ενώ τόνισε ότι θα προκληθεί να παραστεί για 5η χρονιά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

66

Την αισιοδοξία του ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί χωρίς προβλήματα εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτης. Πιστεύει ότι θα συμβάλλουν σε αυτό οι δύο εμπλεκόμενες ΠΑΕ, ενώ τόνισε ότι θα προκληθεί να παραστεί για πέμπτη χρονιά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Η ΕΠΟ είχε αποφασίσει απο την αρχή της περιόδου να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στην Πάτρα θέλοντας έτσι να τιμήσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κωστή Στεφανόπουλο. Δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό» είπε ο Βασίλης Γκαγκάτσης.

« Η Ομοσπονδία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, αφού τόσο η Αστυνομική Διεύθυνση του Νομού Αχαϊας, όσο και το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως δια του Υφυπουργού του κ. Μαρκογιαννάκη με έγγραφα που απέστειλλαν κατέστησαν αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα.

» Έτσι παρά τις αντιρρήσεις του Δημάρχου της Νέας Σμύρνης Γ. Κουτελάκη, ο οποίος επίσης δεν επιθυμούσε τη διεξαγωγή του αγώνα στην περιοχή του, τελικά αποφασίσαμε να ορίσουμε τον γήπεδο της Νέας Σμύρνης» είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

«Η ΕΠΟ έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τελικούς αντάξιους της ιστορίας της. Θα προσπαθήσουμε σε συνεργασία με τις δυο αντίπαλες ομάδες και την Αστυνομία να πάρουμε όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα.

» Οι δυο ΠΑΕ έχουν να επιτελέσουν σοβαρό έργο καθώς καλούνται να παίξουν καταλυτικό ρόλο ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση και ο τελικός να εξελιχθεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου» τόνισε ο κ. Γκαγκάτσης

Κλείνοντας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δηλώνει ότι θα παρακαλέσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας να δώσει το «παρών» στον αγώνα, όπως άλλωστε έχει κάνει με εξαίρεση την περσινή χρονιά πέντε φορές έως τώρα (1998,1999, 2000,2001 και 2002).

«Οφείλουμε τιμή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το ελληνικό ποδόσφαιρο οφείλει να τιμήσει αυτή τη μεγάλη προσωπικότητα.

» Θα τον παρακαλέσω να παραβρεθεί στον τελικό, αφού η παρουσία του και μόνο δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα.

» Δεν γνωρίζω αν αποδεχθεί την πρόσκληση αλλά το εύχομαι και θα καταβάλλω καθε προσπάθεια για να υπάρξει θετική απάντηση από μέρους του».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 22 Απριλίου 2026
Cookies