
Μαχαιριά στο ήδη λαβωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο έδωσε ο Δαμιανός, λέει η ΠΑΕ Ηρακλής
Τη διαιτησία του Ευθύμη Δαμιανού στον αγώνα με τον Ακράτητο καταγγέλει η ΠΑΕ Ηρακλής, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Μπίκα. «Επέφερε ακόμα μια μαχαιριά στο σώμα του ήδη λαβωμένου ελληνικού ποδοσφαίρου» αναφέρει χαρακτηριστικά.
66
Τη διαιτησία του Ευθύμη Δαμιανού στον αγώνα με τον Ακράτητο καταγγέλει η ΠΑΕ Ηρακλής, με επιστολή της προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Μπίκα.
«Επέφερε ακόμα μια μαχαιριά στο σώμα του ήδη λαβωμένου ελληνικού ποδοσφαίρου» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανολεύκων» έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ οφείλει να καταγγείλει το διαιτητή του αγώνα Ακράτητος – Ηρακλής, κ. Δαμιανό, διότι με τη συνολική συμπεριφορά του εκτός και εντός του αγωνιστικού χώρου, επέφερε μία ακόμη μαχαιριά στο σώμα του ήδη λαβωμένου ελληνικού ποδοσφαίρου, διότι:
» 1. Εφηύρε πέναλτι, σε φάση κατά την οποία, συγκρούσθηκαν μεταξύ τους δύο επιτιθέμενοι του Ακράτητου, ενώ ο πλησιέστερος ποδοσφαιριστής του ΗΡΑΚΛΗ απείχε τουλάχιστον τρία μέτρα!!
» Σημειωτέον ότι ακόμη και οι ποδοσφαιριστές, αλλά και οι φίλαθλοι της γηπεδούχου αιφνιδιάστηκαν και αρχικά πήγαν να διαμαρτυρηθούν για να μη τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα ένας από τους δύο παίκτες του Ακράτητου (Χριστοδούλου)
» 2. Ανέχθηκε το σκληρό και ενίοτε αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων, από το 1 λεπτό του αγώνα
» 3. Ανέχθηκε στο ημίχρονο τους προπηλακισμούς και τις ύβρεις τρίτων, εκπροσώπων και «φιλάθλων» της γηπεδούχου, ΕΝΤΟΣ των διαδρόμων των αποδυτηρίων. Aραγε πως βρέθηκαν εκεί, κ. παρατηρητή;
» 4. Ανέχθηκε τις υπαίτιες καθυστερήσεις των ποδοσφαιριστών της γηπεδούχου ομάδας, μετά την επίτευξη του τέρματος, καθόλη τη διάρκεια του β ημιχρόνου.
» Σημειωτέον ότι τουλάχιστον 12 φορές έπεσαν αναίτια στο έδαφος, και έμειναν εκεί διότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΦΟΡΕΙΟ στο γήπεδο!!
» Aλλες πέντε φορές το παιχνίδι διακόπηκε, διότι κάποιοι επέμεναν να διεξαχθεί ο αγώνας με δύο ή και τρεις μπάλες στο β ημίχρονο!!
» 5. Δεν σημείωσε τίποτε από τα ανωτέρω στο φύλλο αγώνα!!
» Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι κύριοι υπεύθυνοι του χθεσινού τερατουργήματος είναι ο Διαιτητής, ο βοηθός που ήλεγχε την περιοχή και ο τέταρτος Διαιτητής.
» Κατηγορηματικά δηλώνουμε και ενημερώνουμε τη φίλαθλη κοινή γνώμη ότι δεν υφίσταται έστω και η ελάχιστη πιθανότητα ανθρώπινου λάθους, παρά η απόφαση εξυπηρέτησης ιδιοτελών σκοπών.
» Προκαλούμε οποιονδήποτε αφορά η ανακοίνωση αυτή, αν θίγεται και αισθάνεται την ανάγκη προστασίας να προσφύγει στα αρμόδια ποινικά και αστικά Δικαστήρια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Άλεκ Πίτερς έκανε το τραπέζι στους πρωταθλητές Εφήβους του Ολυμπιακού (pics)
- Formula 1: Αλλαγές-παρέμβαση στους κανονισμούς του 2026 για θέαμα και ασφάλεια
- Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις: Έγινε αστροναύτης και απάντησε για τα ταξίδια του (pic)
- Σεισμός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ομαδική αγωγή παικτών κατά της FIFA για δισεκατομμύρια ευρώ
- Η Τσέλσι στα χνάρια του Τιτανικού: Σπάει αρνητικά ρεκόρ και κινδυνεύει να… βυθιστεί (vids, pics)
- Ινδία, η «βασίλισσα» του ντόπινγκ
- H συνάντηση του Σπανούλη με τον Μάικ Τζέιμς στην Αθήνα
- Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο αδελφός του Ιβάν Σαββίδη, Παύλος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442