Αρμστρονγκ και Μούτολα κορυφαίοι του 2003 σύμφωνα με την AIPS
Ο Αμερικανός ποδηλάτης, Λανς Αρμστρονγκ, πεντάκις νικητής του Γύρου της Γαλλίας και η Μαρία Μούτολα από την Μοζαμβίκη, που αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 800μ., ανακηρύχθηκαν κορυφαίοι αθλητές του 2003, από την Διεθνή Ενωση Αθλητικού Τύπου.
Ο Αμερικανός ποδηλάτης, Λανς Αρμστρονγκ, πεντάκις νικητής του Γύρου της Γαλλίας και η Μαρία Μούτολα από την Μοζαμβίκη, που αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 800 μέτρα, ανακηρύχθηκαν κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς που έφυγε από την Διεθνή Ενωση Αθλητικού Τύπου (AIPS).
Σε ομαδικό επίπεδο, ο σχετικός τίτλος απονεμήθηκε στην Αγγλία, που στέφθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο ράγκμπι, ενώ τα βραβεία θα δοθούν στους νικητές τις επόμενες ημέρες, σε τόπο και χρόνο που θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Μαζί με τα βραβεία, οι νικητές θα παραλάβουν από τους εκπροσώπους του ΠΣΑΤ, έναν αργυρό κότινο, ενώ παράλληλα με την ψηφοφορία, οι αθλητικοί συντάκτες ανακήρυξαν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Παρίσι, ως την κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς, από πλευράς ιδανικών συνθηκών εργασίας.
Υπενθυμίζεται ότι στην AIPS εκπροσωπούνται από επαγγελματίες δημοσιογράφους 143 χώρες του πλανήτη.
Με την παρουσία των αδερφών Αντετοκούνμπο, καθώς και του Ρίτσαρντ Σιάο θα διεξαχθεί ο αγώνας του Άρη με τον Πανιώνιο στο «Nick Galis Hall» το προσεχές Σάββατο (25/4).
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του ΝΟ Ρεθύμνου με 15-6 και ολοκλήρωσε αήττητος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, στην αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.