Την κατάλληλη στιγμή και ενώ οι περισσότεροι από τους ειδικούς τον είχαν ξεγράψει από την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο Μ.Σουμάχερ είδε πρώτος την καρό σημαία στο Grand Prix της Μόντσα και διατήρησε το προβάδισμα στην βαθμολογία των οδηγών της Formula 1.
Ο πρωταθλητής είναι εδώ. Την κατάλληλη στιγμή και ενώ οι περισσότεροι από τους ειδικούς τον είχαν ξεγράψει από την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος, ο Μίκαελ Σουμάχερ είδε πρώτος την καρό σημαία στο γκραν πρι της Μόντσα και διατήρησε το προβάδισμα στην βαθμολογία των οδηγών της Formula 1, μόλις δύο Grand Prix από την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.
Ο Γερμανός «πιλότος» της Ferrari εκμεταλλεύθηκε στο έπακρο την χθεσινή εντυπωσιακή εμφάνιση του, που είχε ως αποτέλεσμα να εξασφαλίσει την πολ ποζίσιον και σήμερα δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του να τον αμφισβητήσουν.
Δεύτερος τερμάτισε ο Κολομβιανός οδηγός της Ουίλιαμς MBW, Χουαν Πάμπλο Μοντόγια και τρίτος ο Βραζιλιάνος «πιλότος» της Φεράρι, Ρούμπενς Μπαρικέλο.
Μάλιστα το «1-3» που έκαναν οι Σουμάχερ και Μπαρικέλο έφερε την Φεράρι και πάλι στην διεκδίκηση του τίτλου και στις κατασκευάστριες εταιρίες, καθώς η ιταλική ομάδα υπολείπεται τεσσάρων βαθμών της πρωτοπόρου Ουίλιαμς BMW.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μονακό για τα play-in αναφέροντας πως δεν έχουν σημασία όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον.
Δέκα μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ, ο Κριστιάν Κίβου είναι έτοιμος να καταρρίψει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Αρμάντο Καστελάτσι – Η ατάκα α λα Μουρίνιο που τον έκανε… Special Κίβου.