Να αρπάξει την ευκαιρία που κρατά στα χέρια της, έχει ως στόχο η εθνική ποδοσφαίρου στην Αρμενία. Η πρόκριση στο EURO 2004, μπορεί να εξασφαλιστεί με νίκη το Σάββατο (19:00). «Θα είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου» είπε ο Ρεχάγκελ.
Να αρπάξει την ευκαιρία που κρατά στα χέρια της, έχει ως στόχο η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στην Αρμενία. Η πρόκριση στα τελικά του EURO 2004, μπορεί να εξασφαλιστεί με νίκη το Σάββατο (19:00) αγώνα.
«Είμαι πολλά χρόνια προπονητής και έχω ζήσει μεγάλες στιγμές. Αλλα αν καταφέρω να οδηγήσω την Ελλάδα στους τελικούς του EURO 2004, θεωρώ πως θα είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας μου και θα μου δώσει πολύ μεγάλη χαρά» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ, ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε την εθνική μας. Ως γνήσιος εκπρόσωπος της γερμανικής σχολής, αλλά και ως αναμφισβήτητα σπουδαίος προπονητής, δεν ψάχνει ποτέ για… προκαταβολικές δικαιολογίες.
Το Ερεβάν βρίσκεται σε υψόμετρο 1.900 μέτρων, αλλά σύμφωνα με τον Ρεχάγκελ «δεν έχει καμία σημασία το υψόμετρο ή ο,τιδήποτε άλλο. Αυτές είναι οι συνθήκες εδώ, κάτω από αυτές θα αγωνιστούμε. Δεν πρέπει να μας επηρρεάσουν».
Επίσης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επανέλαβε ότι «πρόκειται για τη μεγάλη ευκαιρία του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρέπει να την εκμεταλλευθούμε. Ολοι στην ομάδα ξέρουν ότι ο αυριανός είναι ο αγώνες-κλειδί για την πρόκριση και θα κάνουμε τα πάντα για να τον κερδίσουμε».
Ο Ρεχάγκελ δεν αρνείται ότι η Ελλάδα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της αναμέτρησης. Όμως, επισημαίνει ότι ουδόλως τον απασχολεί αυτός ο χαρακτηρισμός:
«Τί σημασία έχει αν λένε ότι είμαστε φαβορί, ή αν οι εταιρίες στοιχημάτων δίνουν πολύ χαμηλή απόδοση στην ομάδα μας; Τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο. Δεν με ενδιαφέρει τί λένε οι υπόλοιποι, αλλά τί θα κάνουν οι παίκτες μου από τη στιγμή που θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο».
Και ποιοι παίκτες θα είναι αυτοί; Ο 65χρονος τεχνικός ανακοίνωσε μόνο τους δύο από τους ένδεκα που θα ξεκινήσουν: Νικοπολίδης και Δέλλας.
Αλλα είναι σίγουρο ότι ο Ρεχάγκελ «καρδιοχτυπάει» για την κατάσταση του Στέλιου Γιαννακόπουλου καθώς η συμμετοχή του θα κριθεί οριστικά μετά το τέλος της βραδινής προπόνησης.
Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί, τη θέση του στη δεξιά πτέρυγα θα πάρει ο Γιώργος Γεωργιάδης. Όσο για τον Παρασκευά Αντζα, θα βρίσκεται στον πάγκο, αλλά έτοιμος να προσφέρει αν παραστεί ανάγκη.
Αν και στις αναμετρήσεις με την Αρμενία δεν υπάρχει προϊστορία, η εθνική επισκέπτεται για δεύτερη φορά το Ερεβάν. Πριν 25 χρόνια (20/9/1978), επί Αλκέτα Παναγούλια, είχε αντιμετωπίσει στο στάδιο «Ραζνταν» την κραταιά Σοβιετική Ενωση του Μπλαχίν, του Μπεσόνοφ και του Μπερεζνόι, από την οποία είχε χάσει 2-0. Και τί σύμπτωση: Ο αγώνας ήταν στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 1980 και στη συνέχεια η ελληνική ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στους τελικούς, για πρώτη και μοναδική (έως τώρα) φορά στην ιστορία της.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μονακό για τα play-in αναφέροντας πως δεν έχουν σημασία όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον.
Δέκα μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ, ο Κριστιάν Κίβου είναι έτοιμος να καταρρίψει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Αρμάντο Καστελάτσι – Η ατάκα α λα Μουρίνιο που τον έκανε… Special Κίβου.