Με πίστη και ελπίδα στην Αρμενία η εθνική ποδοσφαίρου
Με διάχυτη αισιοδοξία αναχώρησε για την Αρμενία η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, όπου θα δώσει τον προτελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά του EURO 2004. Μοναδικό ζητούμενο αποτέλεσμα είναι αυτό της νίκης και οι διεθνείς έδειξαν να το γνωρίζουν καλά...
Αναχώρησαν στις 10 το πρωί για την Αρμενία με πτήση τσάρτερ, οι αποστολές των εθνικών ομάδων ανδρών και Ελπίδων, οι οποίες το Σάββατο και την Παρασκευή, αντίστοιχα, θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Αρμενίας, για την προκριματική φάση του EURO 2004.
Όπως ήδη ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, εκτός της αποστολής των ανδρών έμεινε ο Βασίλης Τσάρτας και εκτός αυτής των Ελπίδων ο Βαγγέλης Τσιώλης. Αμφότεροι δεν κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και οι Ομοσπονδιακοί προπονητές ανακάλεσαν τις προσκλήσεις που τους είχαν απευθύνει.
Τρεις με προβλήματα
Αντιθέτως, κανονικά «πέταξαν» για το Ερεβάν οι Παρασκευάς Αντζας και Στέλιος Γιαννακόπουλος με τους άνδρες και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τις Ελπίδες. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν προβλήματα με τραυματισμούς, ωστόσο οι Ότο Ρεχάγκελ και Στέλιος Μανωλάς, αποφάσισαν να τους πάρουν μαζί τους στην Αρμενία.
Όσον αφορά τον Αντζα, χθες δεν συμμετείχε στην τελευταία επί ελληνικού εδάφους προπόνηση, ωστόσο, θα συνεχίσει και στην Αρμενία τη θεραπευτική αγωγή και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου θα είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου.
Το ίδιο ισχύει και για τον Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος ναι μεν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε χθες και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, χωρίς μάλιστα να αισθανθεί ενοχλήσεις και υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να προλάβει την αναμέτρηση των Ελπίδων την Παρασκευή.
Τα πάντα και για τους τρεις διεθνείς αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα και αύριο, στις προπονήσεις ανδρών και Ελπίδων επί αρμενικού εδάφους.
Προπονήσεις και αγώνες
Η εθνική ομάδα ανδρών σήμερα και αύριο Πέμπτη στις 7:00 και 17:00 αντίστοιχα θα προπονηθεί στις εγκαταστάσεις «Malatia» ενώ την Παρασκευή (19:00) θα προπονηθεί (κλειστή για τα ΜΜΕ) στο «Republican Stadium of Yerevan», όπου και θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19:00 ο επίσημος αγώνας με διαιτητή τον Ολλανδό Ρενέ Τέμινκ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μονακό για τα play-in αναφέροντας πως δεν έχουν σημασία όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον.
Δέκα μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ, ο Κριστιάν Κίβου είναι έτοιμος να καταρρίψει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Αρμάντο Καστελάτσι – Η ατάκα α λα Μουρίνιο που τον έκανε… Special Κίβου.