Στη Δ Εθνική κατηγορία υποβιβάζεται η Παναχαϊκή λόγω χρεών
Μία από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, η Παναχαϊκή, βιώνει από την Πέμπτη τις τραγικότερες ημέρες στην ιστορία της, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε τον υποβιβασμό της ομάδας της Πάτρας στη Δ Εθνική κατηγορία.
Μία από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, η Παναχαϊκή, βιώνει από την Πέμπτη τις τραγικότερες ημέρες στην ιστορία της, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε τον υποβιβασμό της ομάδας της Πάτρας στη Δ Εθνική κατηγορία.
Η ΕΕΑ ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής της ΠΑΕ στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, επειδή η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις της προς ποδοσφαιριστές, μέσα στην προθεσμία που της είχε δοθεί. Η απόφαση αυτή θα διαβιβαστεί στον αθλητικό δικαστή.
Παράλληλα, η ΕΕΑ τιμώρησε με πρόστιμο 50.000 ευρώ την ΠΑΕ Νέος Πανιώνιος, επειδή ο Αχιλλέας Μπέος ασκεί διοίκηση στην ΠΑΕ.
Όσον αφορά στο μπάσκετ, χορηγήθηκε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα στις ΚΑΕ Γ.Σ.Λάρισας, Ηράκλειο, Μακεδονικός, Μαρούσι, Ολύμπια, Ολυμπιακός Πειραιά και Παναθηναϊκός, καθώς και στα ΤΑΚ Ηλυσιακός, Ιωνικός Νικαίας, ΜΕΝΤ και Παπάγου.
Από την άλλη πλευρά όμως, η ΕΕΑ αποφάσισε τη μη χορήγηση πιστοποιητικού στην ΚΑΕ Δάφνη, που θα αγωνίζεται στη Β Εθνική κατηγορία, και στο ΤΑΚ Αλίμου, κρίνοντας ότι το πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας που είχε υποβληθεί δεν ήταν γνήσιο. Ετσι, το ΤΑΚ Αλίμου κινδυνεύει με υποβιβασμό στη Β Εθνική.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Τι Τζέι Σορτς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Μονακό για τα play-in αναφέροντας πως δεν έχουν σημασία όσα έγιναν στο παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον.
Δέκα μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ίντερ, ο Κριστιάν Κίβου είναι έτοιμος να καταρρίψει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Αρμάντο Καστελάτσι – Η ατάκα α λα Μουρίνιο που τον έκανε… Special Κίβου.