Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Κόφι Αμπονσά για τρία χρόνια – Αγωνία για Λυμπερόπουλο
Την απόκτηση του Γκανέζου αμυντικού Κόφι Αμπονσά για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΑΕΚ. Σήμερα αναμένονται εξελίξεις και σχετικά με τον Λυμπερόπουλο, η μεταγραφή του οποίου φαίνεται να «κολλάει» στον προϋπολογισμό της ομάδας.
Παρά το γεγονός ότι ταλανίζεται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε ακόμη μία μεταγραφή. Η «Ένωση» ανακοίνωσε την Πέμπτη την απόκτηση του Κόφι Αμπονσά από τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αμπονσά αποτελεί ένα από τα «αγαπημένα παιδιά» του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό τον είχε πάρει μαζί του στον ΠΑΟΚ.
Στο μεταξύ, όσον αφορά στην περίπτωση του Λυμπερόπουλου, ίσως σήμερα να υπάρξει κάποια εξέλιξη.
Τα ξημερώματα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσπάθησε να πείσει τους υπεύθυνους της ΑΕΚ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού, όμως το θέμα «κολλάει» στον προϋπολογισμό της ομάδας, καθώς η Enic δεν θέλει να αυξηθούν τα έξοδα του συλλόγου.
Παράλληλα, υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας καθώς ο «Λύμπε» θέλει περίπου 200.000 ευρώ προκαταβολή, ενώ ο Μελισσανίδης φέρεται διατεθειμένος να δώσει τα μισά.
Από την άλλη πλευρά, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα των μεταγραφών και ο Λυμπερόπουλος πρέπει να συμφωνήσει με κάποια ομάδα, χωρίς να αποκλείεται αυτή να είναι ο ΠΑΟΚ ή ακόμη και ο Ολυμπιακός.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague
Αυτές είναι οι επιλογές του Βασίλη Σπανούλη για τη δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στο ματς με το Μαυροβούνιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027.
Απίστευτο κι όμως… κιτρινόμαυρο! Η ΑΕΚ μπορεί να πρόσφερε υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, αλλά -άθελά της- έβαλε «τρικλοποδιά» στη χώρα μας για τη 10η θέση στη βαθμολογία της UEFA