Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Κόφι Αμπονσά για τρία χρόνια – Αγωνία για Λυμπερόπουλο
Την απόκτηση του Γκανέζου αμυντικού Κόφι Αμπονσά για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΑΕΚ. Σήμερα αναμένονται εξελίξεις και σχετικά με τον Λυμπερόπουλο, η μεταγραφή του οποίου φαίνεται να «κολλάει» στον προϋπολογισμό της ομάδας.
Παρά το γεγονός ότι ταλανίζεται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε ακόμη μία μεταγραφή. Η «Ένωση» ανακοίνωσε την Πέμπτη την απόκτηση του Κόφι Αμπονσά από τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αμπονσά αποτελεί ένα από τα «αγαπημένα παιδιά» του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό τον είχε πάρει μαζί του στον ΠΑΟΚ.
Στο μεταξύ, όσον αφορά στην περίπτωση του Λυμπερόπουλου, ίσως σήμερα να υπάρξει κάποια εξέλιξη.
Τα ξημερώματα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσπάθησε να πείσει τους υπεύθυνους της ΑΕΚ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του έμπειρου επιθετικού, όμως το θέμα «κολλάει» στον προϋπολογισμό της ομάδας, καθώς η Enic δεν θέλει να αυξηθούν τα έξοδα του συλλόγου.
Παράλληλα, υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας καθώς ο «Λύμπε» θέλει περίπου 200.000 ευρώ προκαταβολή, ενώ ο Μελισσανίδης φέρεται διατεθειμένος να δώσει τα μισά.
Από την άλλη πλευρά, σήμερα είναι η τελευταία ημέρα των μεταγραφών και ο Λυμπερόπουλος πρέπει να συμφωνήσει με κάποια ομάδα, χωρίς να αποκλείεται αυτή να είναι ο ΠΑΟΚ ή ακόμη και ο Ολυμπιακός.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την φανέλα του Λεμπρόν Τζέιμς που πήρε μετά το ματς, αλλά και το ενδεχόμενο να βρέθηκαν αντιμέτωποι για τελευταία φορά.
Η εκτίμηση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις ήταν «βαρύ διάστρεμμα» – Τι σημαίνει αυτό για τον Αμερικανό και ποια ματς πιθανότατα θα χάσει;