Προς Φοίνιξ οδεύει ο Ιωαννίδης για να επιλύσει την υπόθεση Τσακαλίδη
Με την πεποίθηση οτι ο Ιάκωβος Τσακαλίδης θα μπορέσει να ενταχθεί στο ελληνικό ρόστερ εν όψει του Ευρωμπάσκετ 2003, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Ιωαννίδης συνεχίζει το ταξίδι του στις ΗΠΑ, ελπίζοντας οτι θα βρεθεί η «χρυσή» τομή με του Φοίνιξ Σανς.
Μετά τη συνάντησή τους με τον Ευθύνη Ρετζιά, ο Γιάννης Ιωαννίδης, με τον συνεργάτη του Γιάννη Ιωαννίδη και τον μάνατζερ της εθνικής ομάδας μπάσκετ, Νίκο Φιλίππου αναχώρησαν την Τετάρτη για το Φοίνιξ, όπου το βράδυ θα συναντηθούν με τον Ιάκωβο Τσακαλίδη, τον πρόεδρο των Φοίνιξ Σανς, Τζέρι Κολάντζελο και τον προπονητή της ομάδας, Φρανκ Τζόνσον.
Στο μεταξύ, τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Ρωσίας και του Ισραήλ οριστικοποίησαν τη συμμετοχή τους στο «Ακρόπολις» που θα διεξαχθεί 25-28 Αυγούστου του 2003 στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.