Την αναστολή λειτουργίας της IBG ΑΕΠΕΥ αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της IBG ΑΕΠΕΥ αποφάσισε την Τρίτη η Εκτελεστική Επιτροπή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθώς ο συντελεστής κεφαλαιακής επάρκειας της εταιρείας είναι χαμηλότερος του ελάχιστου από το νόμο επιτρεπτού ορίου.
27
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κατά τη συνεδρίασή της, την Τρίτη, αποφάσισε -κατ εφαρμογή του άρθρου 7 του ν.2836/2000- την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας της εταιρείας IBG ΑΕΠΕΥ.
Η απόφαση ελήφθη, επειδή διαπιστώθηκε ότι ο συντελεστής κεφαλαιακής επάρκειας της εταιρείας είναι χαμηλότερος του ελάχιστου από το νόμο επιτρεπτού ορίου, κατόπιν και της διαδικασίας στην οποία βρίσκεται ήδη η εταιρεία για λύση και εκκαθάρισή της (επικείμενη σύγκληση γενικής συνέλευσης κ.λπ.).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- O Μέσι αποκάλυψε τι μετανιώνει από τη ζωή του (vid)
- Ακίνητα: Πού στρέφονται οι επενδυτές για αγορά εξοχικής κατοικίας (πίνακας)
- Ανοδικός ο πληθωρισμός στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη Eurostat – Στο 1,7% στην ευρωζώνη
- Πάτρα: Ξέφυγε τον κίνδυνο το 5 μηνών βρέφος με μηνιγγίτιδα – «Έχει κερδίσει την μάχη για την ζωή»
- Κατασκευάζεται υπόγειο πάρκινγκ στο Δήμο Νέας Ιωνίας
- Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον θρύλο Σωτήρη Γκαβέζο (pics)
- Μπραντ Πιτ: Τα γυρίσματα σε ιπτάμενο δελφίνι εποχής 80s στην Ύδρα
- Βουλή: Άρση ασυλίας Μαρκόπουλου και κόντρα με Κωνσταντοπούλου: «Είστε πολιτική χούλιγκαν, μπροστά σας ο Λεβέντης είναι statesman»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442